Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Benim Monster’ın fanları garip bir ses var. Açtım temizledim (nasılsa garantisi bitik) Termal macununu kaliteli bir şeyle yeniledim. Fanları temizledim ama sonuç hemem hemen aynı. Fanın içine silikon spreyi bile sıktım yine aynı. Ne yapacağız? 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Temizlik güzel olmuş ama... sonuç değişmemiş. Fanı değişse??? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Garanti bitmeden kasa açılsa bile problem olmaması lazım. Sonradan poliçeleri değiştiyse bilmiyorum. Eğer fan içine giren bir pislikten vurma sesi değilse fan gönyesinden şaşmıştır belki. Şurada sıfırı var: https://www.akakce.com/laptop-cpu-fan/en-ucuz-egc-80111s1-0ah-uyumlu-notebook-cpu-fani-fiyati,1222439845.html İlla satın alınacaksa fanın içini açıp bakmakta da fayda var ama ısı altında çalıştığından plastiği zaman içinde gevriyor. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Garanti açısından sorun yok, kırmadığınız sürece açabiliyorsunuz Fanın miline erişim var mı? Bazılarında arkada kapak oluyor, bazılarında fan göbeği çıkıyor, bazılarında ise tamamen kapalı. Silikon sprey değil ama yalıtkan olan sıvı gresten uygulansa daha doğru olurmuş. Servisten değişim talep edebilirsiniz ama maliyetli olabilir. Benim cihaz 2019 yılının henüz böyle bir ses çıkmadı. Pilini değiştirdim serviste, 2 senede bir bakıma servise bırakıp aynı gün alıyorum. Kendim bakımıyla uğraşmıyorum daha işime geliyor 🤣 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bu konuyu görünce aklına dudak gelen kaç kişi var acaba 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: Temizlik güzel olmuş ama... sonuç değişmemiş. Fanı değişse??? Çağrı Alaf yazdı: Garanti bitmeden kasa açılsa bile problem olmaması lazım. Sonradan poliçeleri değiştiyse bilmiyorum. Eğer fan içine giren bir pislikten vurma sesi değilse fan gönyesinden şaşmıştır belki. Şurada sıfırı var: https://www.akakce.com/laptop-cpu-fan/en-ucuz-egc-80111s1-0ah-uyumlu-notebook-cpu-fani-fiyati,1222439845.html İlla satın alınacaksa fanın içini açıp bakmakta da fayda var ama ısı altında çalıştığından plastiği zaman içinde gevriyor. Ü.Emre Kartal yazdı: Garanti açısından sorun yok, kırmadığınız sürece açabiliyorsunuz Fanın miline erişim var mı? Bazılarında arkada kapak oluyor, bazılarında fan göbeği çıkıyor, bazılarında ise tamamen kapalı. Silikon sprey değil ama yalıtkan olan sıvı gresten uygulansa daha doğru olurmuş. Servisten değişim talep edebilirsiniz ama maliyetli olabilir. Benim cihaz 2019 yılının henüz böyle bir ses çıkmadı. Pilini değiştirdim serviste, 2 senede bir bakıma servise bırakıp aynı gün alıyorum. Kendim bakımıyla uğraşmıyorum daha işime geliyor 🤣 Elimde görünen fanın arka kapağını da açtım temizledim ama nafile. Bilya dağıtmış gibi ses yapıyor. Belirli bir devirden sonra çıkıyor ses. Normalde hiç sesi olmayan bir fandı. Rüzgar sesi gibi bir sesi vardı laptopun, çok hoşuma gidiyordu. Bu fanlar mecburen değişecek mi şimdi? @Ali Darbaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Elimde görünen fanın arka kapağını da açtım temizledim ama nafile. Bilya dağıtmış gibi ses yapıyor. Belirli bir devirden sonra çıkıyor ses. Normalde hiç sesi olmayan bir fandı. Rüzgar sesi gibi bir sesi vardı laptopun, çok hoşuma gidiyordu. Bu fanlar mecburen değişecek mi şimdi? @Ali Darbaz Tamiri mümkün değil, biz direkt değişim yapıyoruz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Şimşek yazdı: Elimde görünen fanın arka kapağını da açtım temizledim ama nafile. Bilya dağıtmış gibi ses yapıyor. Belirli bir devirden sonra çıkıyor ses. Normalde hiç sesi olmayan bir fandı. Rüzgar sesi gibi bir sesi vardı laptopun, çok hoşuma gidiyordu. Bu fanlar mecburen değişecek mi şimdi? @Ali Darbaz Biz direk değiştiriyoruz, tamiri mümkün değil. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 dakika önce Yazar Paylaş 25 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Tamiri mümkün değil, biz direkt değişim yapıyoruz. Bunun sağ sol linkini bulabilir misin bana? Diğerini resimlemeyi unutmuşum. Hatta ses yapanı değil ses yapmayanı resimlemişim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts