Mehmet Yeter 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı oldun güle güle kullanın inşallah. Mustafa Tüfekçi yazdı: Hayırlı olsun. Naçizane fikrim bı elegance panjur, kaput yıldızı ve exclusive çok kollu jant la mini s havası verirdim. 204 alsam yapacağım iştir. Gri olan diğerinden daha güzel duruyor bunu c63 spec yapılsa daha güzel olmaz mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Doğan beyinde dediği gibi önce silecek çalıştırıp sonra su atması da rahatsız etti. Bu özellik Mercedes geleneği. İki kademe silecek kolu ilki tek siliş için ikinci kademeye kadar yani sert basınca su ile beraber siliyor. Bakım için yetkili servis takıntısı yoksa Orijinal yağ ve filitre setini mengerlerden alıp bir stardiagnosu olan özel serviste yaptirsaniz daha uyguna aynı bakımı yapabilirsiniz. Yetkili de çok pahalı değil ama bayiye göre 4 5 bin daha uyguna aynı bakim çıkıyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Makyajsız da ekrandan emin değilim ama araca uyumlu Android multimedya ile müzik +navigasyon+ araç telefonu özelliği güzel bi yükseltme olabilir. Yakıt olarak uzun yıllar binilecekse Prima vsi2 turbo kit lpg ile performans kaybı olmaksızın ekonomik hale gelecektir. Benzinli haliyle İstanbul Kocaeli otoban hızlarında 6.5 litreye düşüyordum ben arkadaşın 204 u ile. İstanbul gibi şehir içi sürüş de 10 listeye kadar normal. Üstü agresif sürüş ve veya bakımsızlık kaynaklı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Murat Azalma yazdı: 3 cam tek tuş otomatik kısmı indirmede ve kaldırmada çalışıyor. Fakat şöför kapı camı tek tuş basınca iniyor fakat kaldırmıyor. sabit tutunca da yukarıya kadar kaldırıp bir parça geri açıyor. bunun bir programlama vs var mı? Bu arıza. Sıkışma engelleme kaynaklı. Düğme sağlam ise kodlama gerekiyor. Murat Azalma yazdı: Kumandadan cam açma kapama var mı Evet var ama kızıl ötesi sensörü ve anahtar pil durumuna göre sürücü kapısındaki göze tutarak cam kapatma yapmanız gerekiyor. Mesafe performansi kızıl ötesi gözün temizliği ve dediğim gibi pilin durumuna bağlı çalışıyor. Bildiğimiz diğer modeller gibi radyo frekansı ile değilde kızılötesi ile olduğu için alışkanlik gerektirir Murat Azalma yazdı: Anahtarsız giriş var mı? Opsiyonel olarak olabilir ama çok nadir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Diğer aracın tavanında kaldım en son. Noldu yaa yetişemiyoruz artık Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Murat Azalma yazdı: Şanzıman resetleme diye bir yazı okudum , uyguladıktan sonra bir parça daha tepkileri arttı( Öğrenen bir şanzıman ve gaz pedalı var denebilir. Son bilmem kaç gaz tepkisi ve şanzıman değişimine göre şekil değiştirir. Tavsiyem s modda kullanmak w veya c modda vites geçişleri ve gaz tepkileri yavaşlar ve s de kalkışta 1. Vitesi kullanırken w veya c de 2. Vites ve daha az gaz tepkisi ile kalkar. Konfor ve kış kullanımına daha uygundur Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Murat Azalma yazdı: Servisten öğrendiğim kadarı ile şanzıman yağı 80 k kmde değişim veriyor. başka bilmem gereken hassas bir noktası var mı? Şanzıman yağ değişimi için Servis aralıkları surdan fikir verebilir Servis E İçerik: Hava filtresi değişimi Yakıt filtresi değişimi Fren sıvısı değişimi Soğutma sıvısı değişimi Ateşleme bujisi değişimi Şanzıman yağı ve filtresi değişimi Zaman Aralığı: Genellikle 60.000 mil (96.000 km) veya 6 yıl sonra yapılır 6 yıl da bir desek 120bin gibi ideal Yorum bağlantısı
Recommended Posts