Behlül Baş Cuma 22:11 Paylaş Cuma 22:11 Hayırlı olsun ben de makyajlısını düşünüyorum ama yine kompresör motorlu ve 5G-tronic şanzımanlı olanı 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma Dün saat 07:14 Yazar Paylaş Dün saat 07:14 Behlül Baş yazdı: Hayırlı olsun ben de makyajlısını düşünüyorum ama yine kompresör motorlu ve 5G-tronic şanzımanlı olanı Teşekkür ederim. Makyajli olanlar 7 ileri diye biliyorum. 5 ileri sadece bu kasada var sanırım Kol dayama sürgüsü değişti ( çerçevesini musait zamanda boyayacağım) Hava emiş hortumu değişti. Cam filmleri yenilendi. Bugün servise yağ bakımına girdi 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 14 saat önce Paylaş 14 saat önce "Biraz sert kullanınca 11ltr civarı verdi. Kuzey marmara sabit 120 km/h olursa 7.5 ltr verdi ortalamayı ( hybrid ve dizel corolla sonrası neredeyse 2 katı)" 80 bin TL 4 dizel enjektör faturası çıktı geçen gün biraderime 200bin km araç , bunun Egr partikül ad blue kurumu isi pisi vs derken benzin iyidir 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Tolga özbulut yazdı: "Biraz sert kullanınca 11ltr civarı verdi. Kuzey marmara sabit 120 km/h olursa 7.5 ltr verdi ortalamayı ( hybrid ve dizel corolla sonrası neredeyse 2 katı)" 80 bin TL 4 dizel enjektör faturası çıktı geçen gün biraderime 200bin km araç , bunun Egr partikül ad blue kurumu isi pisi vs derken benzin iyidir Benzin şüphesiz benim içinde iyi. Marka veya model bazında bindiğim dizel de neredeyse benzinli kadar sorunsuz. Adblue partikül yok. Bir egr var. O da kolay kolay bozulmaz. Bu merco günlük kullanıma asla uygun değil bu yakit ortalaması ile bence. Sizin biradere ayrıca geçmiş olsun. Durup dururken gelen o arıza ister istemez can sıkar Yorum bağlantısı
Recommended Posts