Yahya Melih Ayaksız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Merhaba arkadaşlar. Köpekbalığı piyasası yok diye ederinin 200bin altına satılıyor sarı sitede. Uzun süre elde tutulacaksa alınır mı ne dersiniz. Hem köpekbalığı hem de japon diye düşündüm. Parçası bulunuyor mu Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yahya Melih Ayaksız yazdı: Merhaba arkadaşlar. Köpekbalığı piyasası yok diye ederinin 200bin altına satılıyor sarı sitede. Uzun süre elde tutulacaksa alınır mı ne dersiniz. Hem köpekbalığı hem de japon diye düşündüm. Parçası bulunuyor mu Bir hasidik yahudisi der ki 'Malı alırken kazanacaksın' Teoride alınır çok beğendiğim bi araç,Ama malesef bu ülkede piyasası yok. Alternatif piyasası olan araçlara bakardım.Arkadaşım ederinin çok çok altında 6 ayda anca satabildi. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Konyada aktif piyasa ve kullanan arkadaşlar var, hatta gruplarıda var. Çok beğeniyorlar ben sadece motor-şanzıman ilişkisinin vermiş olduğu hantallığı tipine yakıştıramıyorum. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce 2011 1,5 Invite modelini 4 yıl kullandım. Çok keyifli sorunsuz bir araçtı. LPG li olanlardan uzak durun. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Benzinli otomatik versiyonuna binen bir arkadaşım vardı, yıllarca bindi, hantallığı dışında bir şikayeti yoktu. Uzun yıllar binilecekse bir test sürüşü yapılıp performansı kabul edilerek alınabilir bence. Yorum bağlantısı
Recommended Posts