Yahya Melih Ayaksız 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Merhaba arkadaşlar. Köpekbalığı piyasası yok diye ederinin 200bin altına satılıyor sarı sitede. Uzun süre elde tutulacaksa alınır mı ne dersiniz. Hem köpekbalığı hem de japon diye düşündüm. Parçası bulunuyor mu Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Yahya Melih Ayaksız yazdı: Merhaba arkadaşlar. Köpekbalığı piyasası yok diye ederinin 200bin altına satılıyor sarı sitede. Uzun süre elde tutulacaksa alınır mı ne dersiniz. Hem köpekbalığı hem de japon diye düşündüm. Parçası bulunuyor mu Bir hasidik yahudisi der ki 'Malı alırken kazanacaksın' Teoride alınır çok beğendiğim bi araç,Ama malesef bu ülkede piyasası yok. Alternatif piyasası olan araçlara bakardım.Arkadaşım ederinin çok çok altında 6 ayda anca satabildi. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Konyada aktif piyasa ve kullanan arkadaşlar var, hatta gruplarıda var. Çok beğeniyorlar ben sadece motor-şanzıman ilişkisinin vermiş olduğu hantallığı tipine yakıştıramıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce 2011 1,5 Invite modelini 4 yıl kullandım. Çok keyifli sorunsuz bir araçtı. LPG li olanlardan uzak durun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Benzinli otomatik versiyonuna binen bir arkadaşım vardı, yıllarca bindi, hantallığı dışında bir şikayeti yoktu. Uzun yıllar binilecekse bir test sürüşü yapılıp performansı kabul edilerek alınabilir bence. 1 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Evet otomatik vites 14.6sn çok yavaş kalıyor. Aldımı manuel almak lazım. Erdoğan Temur yazdı: 2011 1,5 Invite modelini 4 yıl kullandım. Çok keyifli sorunsuz bir araçtı. LPG li olanlardan uzak durun. Parçaları bulunabiliyor mu ? Kardeşim de binecek acemi , o yüzden çekiniyorum Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Kamyon sollamayacaksanız alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts