Yahya Melih Ayaksız Dün saat 08:34 Paylaş Dün saat 08:34 Merhaba arkadaşlar. Köpekbalığı piyasası yok diye ederinin 200bin altına satılıyor sarı sitede. Uzun süre elde tutulacaksa alınır mı ne dersiniz. Hem köpekbalığı hem de japon diye düşündüm. Parçası bulunuyor mu Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Dün saat 09:09 Paylaş Dün saat 09:09 Yahya Melih Ayaksız yazdı: Merhaba arkadaşlar. Köpekbalığı piyasası yok diye ederinin 200bin altına satılıyor sarı sitede. Uzun süre elde tutulacaksa alınır mı ne dersiniz. Hem köpekbalığı hem de japon diye düşündüm. Parçası bulunuyor mu Bir hasidik yahudisi der ki 'Malı alırken kazanacaksın' Teoride alınır çok beğendiğim bi araç,Ama malesef bu ülkede piyasası yok. Alternatif piyasası olan araçlara bakardım.Arkadaşım ederinin çok çok altında 6 ayda anca satabildi. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 09:23 Paylaş Dün saat 09:23 Konyada aktif piyasa ve kullanan arkadaşlar var, hatta gruplarıda var. Çok beğeniyorlar ben sadece motor-şanzıman ilişkisinin vermiş olduğu hantallığı tipine yakıştıramıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Dün saat 09:53 Paylaş Dün saat 09:53 2011 1,5 Invite modelini 4 yıl kullandım. Çok keyifli sorunsuz bir araçtı. LPG li olanlardan uzak durun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Dün saat 10:16 Paylaş Dün saat 10:16 Benzinli otomatik versiyonuna binen bir arkadaşım vardı, yıllarca bindi, hantallığı dışında bir şikayeti yoktu. Uzun yıllar binilecekse bir test sürüşü yapılıp performansı kabul edilerek alınabilir bence. 1 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız Dün saat 12:27 Yazar Paylaş Dün saat 12:27 Evet otomatik vites 14.6sn çok yavaş kalıyor. Aldımı manuel almak lazım. Erdoğan Temur yazdı: 2011 1,5 Invite modelini 4 yıl kullandım. Çok keyifli sorunsuz bir araçtı. LPG li olanlardan uzak durun. Parçaları bulunabiliyor mu ? Kardeşim de binecek acemi , o yüzden çekiniyorum Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Kamyon sollamayacaksanız alabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Paylaş 2 saat önce değeri bilinmeyen ülkemizde tutmayan arabaları sadece kullanıcılarına sorup almak lazım. çoğu kişi ön yargılı baktığı için kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayı çok sever malum Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yahya Melih Ayaksız yazdı: Merhaba arkadaşlar. Köpekbalığı piyasası yok diye ederinin 200bin altına satılıyor sarı sitede. Uzun süre elde tutulacaksa alınır mı ne dersiniz. Hem köpekbalığı hem de japon diye düşündüm. Parçası bulunuyor mu Merhaba, ederinin 200 bin altına satılıyorsa, değeri odur zaten. Kıymeti bilinmeyen bir araç olabilir ama kaça alınıp satılıyorsa değeri de odur. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts