Soner Eraslan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İyi akşamlar herkese. Turuncu işaretli bu kod ne anlama geliyor, kısa sürede büyük bir problem çıkarır mı ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce U kodlar, tamamlanmayan iletişim hatasıdır. Kale almanıza gerek yoktur. 2 Yorum bağlantısı
Soner Eraslan 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: U kodlar, tamamlanmayan iletişim hatasıdır. Kale almanıza gerek yoktur. Malum opel olduğu için araç cihaz aldım bu tip arızalarda silme işlemi için, dün sildim sabah yine işe gittim dönerken arıza verdi. Bunu nasıl halledeceğiz peki ? Kalıcı silemedim bunu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bazı arızaları yetkili servis cihazları olmadan silemezsiniz. U ile başlayan arızalar için de aracın belli bir km yapması gerekebiliyor arızanın gitmesi için. Zaten kadranda ışık yakmıyor olmalı. Yorum bağlantısı
Soner Eraslan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bazı arızaları yetkili servis cihazları olmadan silemezsiniz. U ile başlayan arızalar için de aracın belli bir km yapması gerekebiliyor arızanın gitmesi için. Zaten kadranda ışık yakmıyor olmalı. Yakıyor, servis ışığı yanıyor. Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Genel olarak iletişim hatasına giren modüllere düşük akü sebep olabilir. Mars anında voltaj 8 voltlara iniyorsa modüller çöküyor voltaj yerine gelene kadar iletişim kopuyor. Marş basarken ki akü voltajı kaç volt obd den takip edin 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu durumda bir opel yetkili serviste aracı bağlatıp doğru yorumlama şart derim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts