Ahmet gökçe 16 saat önce Paylaş 16 saat önce dostlar iyi akşamlar bursada ikamet ediyorum 2009 model 1.6 115 PS benzinli focus aldım bir hafta önce aracın triger değişimi yapılması gerekiyor önceliğim orjinal parça kullanılması yönünde olduğu için internette biraz araştırma yaptım fakat kafam iyice karıştı. orjinal kutuda olsa bile sahte ürün gönderildiği yönünde yazılar okudum. Sizin tecrübeleriniz nedir bu konuda parçaları tedarik edebileceğim internet sitesi yada bursada güvenilir parçacı kimler var. Birde hangi marka almalıyım Otosan mı Fomoco mu deneyimlerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Aynı model Focus aracıma INA marka set kullanmıştım. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Firmayla hiç bir bağlantım yok ama hem fiziki hem de İnternet mağazası üzerinden alışveriş yaptığım bir yer. https://www.fordtoptancisi.com/ Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Adnan Bey'in tavsiyesine ek olarak aşağıdaki siteleri de kontrol edebilirsiniz. onlineyedekparca.com (favorim) - En son 2000 tl üzeri ücretsiz kargo ve peşin fiyatına 3 taksit yapıyorlar. Uygulamasında 4 taksit imkanı var. otomert.com.tr - Kargolar alıcı ödemeli ve peşin fiyatına 3 taksit var. Otosan marka triger seti olacağını sanmıyorum. Bazı sitelerde Fomoco ürünlerini Otosan diye satıyorlar. İstisna bazı ürünler haricinde (kendi aracımda kullanılan yağ filtresi ve polen filtresini örnek verebilirim.) Otosan ambalajlı ürünlerden yurt dışı üretimi orijinal parça çıkmaktadır. INA, Dayco, Gates, Continental marka triger setleri de orijinal muadilidir. Orijinal set de muhtemelen bu markalardan biridir. Benim aracımdaki orijinal triger kayışı Gates marka ve gergi ve bilya INA marka idi. Dikkat etmeniz gereken yeni tarihli bir set almanız. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 2009 Focus 1.6 tivct 115 ps aracımın triger kayışını serviste degistirmiştim. Ancak yardımcı kayış denilen klima ve hidrolik direksiyon kayışını dışarıdan alıp servise bunları takmalarını söylemiştim. Fiyat olarak %30 gibi daha uyguna gelmişti. Bu araca sahip iken Otomert .com.tr adresinden parça alıyordum. Focuslarda orijinal kayış otosan tavsiyesi ile 90.000 km de değişiyordu ama aynı araç eğer Almanya'daki kullanildiysa nasıl oluyorsa ? 180.000 km de trigeri değisiyordu. Sakın kullanıcı için 120.000 km 10 yıl değişim yapılabilir. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce En makul fiyatla yapabileceğiniz aksiyon şu olur; Eurorepar marka triger seti alın. (Orjinal ile birebir aynı ürünler geliyor, kutu farklı sadece) Pierburg marka devirdaim alın. V kayışını da bilindik bir marka olarak alabilirsiniz. Bunlara ek olarak, v kayışı bilyası/gergisi kontrol edilmeli. Alternatör rulmanı kontrol klima kompresörü kasnağı kontrol Bu kontroller yapılırsa ileride tekrar iş yapmamış olursunuz. Soğutma suyu kabı, kapağı, hortumlar incelenip eskiyen değiştirilirse soğutma suyunuz tekrar işlem görmez. Yorum bağlantısı
Ahmet gökçe 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Kaan Karakaya yazdı: Adnan Bey'in tavsiyesine ek olarak aşağıdaki siteleri de kontrol edebilirsiniz. onlineyedekparca.com (favorim) - En son 2000 tl üzeri ücretsiz kargo ve peşin fiyatına 3 taksit yapıyorlar. Uygulamasında 4 taksit imkanı var. otomert.com.tr - Kargolar alıcı ödemeli ve peşin fiyatına 3 taksit var. Otosan marka triger seti olacağını sanmıyorum. Bazı sitelerde Fomoco ürünlerini Otosan diye satıyorlar. İstisna bazı ürünler haricinde (kendi aracımda kullanılan yağ filtresi ve polen filtresini örnek verebilirim.) Otosan ambalajlı ürünlerden yurt dışı üretimi orijinal parça çıkmaktadır. INA, Dayco, Gates, Continental marka triger setleri de orijinal muadilidir. Orijinal set de muhtemelen bu markalardan biridir. Benim aracımdaki orijinal triger kayışı Gates marka ve gergi ve bilya INA marka idi. Dikkat etmeniz gereken yeni tarihli bir set almanız. hocam ilginiz için teşekkür ederim onlineyedekpaca sitesini daha önceki Fiesta aracımdaki parça tedariklerinde çok kullandım gerçekten memnun kalmıştım fakat Focus araca yeni geçtim Triger değişimi yapılması gerekiyor biraz araştırma yaptım fakat kafamı karıştıran internet ürünlerinde orijinal kutulu da olsa sahte veya çakma ürün satılıyor diye yorumlar aldım bu yüzden internet sitesi konusunda tereddütlerim var yoksa Onlineyedekparca gerçekten çok memnun kalıyordum bütün parçalarımı ordan temin ediyordum orda bulamazsam OTO MERT den alıyordum Yorum bağlantısı
Recommended Posts