İçeriğe Yönlendir

Fiat punto vs Ford fiesta

Muzaffer Abacı

Recommended Posts

Muzaffer Abacı

Kaç gündür bu arabalara bakıyorum sarı sitede 

Çıkabileceğim maksimum para 500 bin artı masraflar 

İlanlara baktığım da mesela aynı km civarı iki araba var ikisinin de değişeni yok aralarında 100 bin lira fark oynuyor aynı model aynı araba.

İlk aracım olacak bu işlerin acemisiyim

arabayı nasıl neye göre almalıyım tabiki ekspere sokacağım ama param az araba da bir sıkıntı çıkarsa almak istemez isem 15 20 bin lira zarara gireceğim.

Punto da düşük km ler var ama 2008 09 modeller 4 5 tane ilan 

Fiesta da en az 100k fazla 250 bin km de.

Filtleler de ağır hasar kaydı yok değişeni yok diye aratıyorum hep 

Bana akıl verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sürüş dinamiği, güvenlik vs. fiesta. ancak rakamlaarı bence yüksek. ben olsam moedel yılı düşürür focus1 bakınırdım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muzaffer Abacı
Çağlar Bayur yazdı:

sürüş dinamiği, güvenlik vs. fiesta. ancak rakamlaarı bence yüksek. ben olsam moedel yılı düşürür focus1 bakınırdım

Abi o modeller de hiç gözüme güzel gelmiyor mesela 520 bine buldum bir tane 194 bin de değişeni yok yazmış 4 5 yerinde boya var gel bak dedi 1 sene daha muayenesi devam ediyormuş mesela bu fiyat normal mi az mı bir dümen mi var bilemiyorum

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Punto Evo 1.4 dynamic bakardım. Arada da bakıyorum :)

İlk araba olacaksa da ağır kazası olmayan şase kupa kesme biçme olmayan boyalı ufak tefek değisenli bakardım. İlk araç olcaksa ufak tefek sürtmelerde canım sıkılmaz mesela

Yorum bağlantısı
Muzaffer Abacı
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Punto Evo 1.4 dynamic bakardım. Arada da bakıyorum :)

Abi işte temizi 600 bin de falan başlıyor onun 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

500 lere çokça favorim vardı gitmişler. Çıtayı yüksek tutunca 800 lere de vardır.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Fiesta kullanmadım ama Grande punto kullandım. En az başımı ağrıtan arabalarımdan biriydi. Ki çok hor kullandım onu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...