İçeriğe Yönlendir

Fiat punto vs Ford fiesta

Muzaffer Abacı

Recommended Posts

Çağlar Bayur

bayılıyorum bu tip orantısız clickbaitlere,ama magazin olarak iyi

resimdekinde 6benzin 4,7 diesel 9,8lt/100km lpg yakmış bu karşılaştırmada. lpg li aracı şehir içinde mazotluyu dışında sürmüş gibi düşünmüş olabilir. yoksa tüketimler orantısız.

evde şarjı hesabı herkesin yaşamına göre değişir. benim şarj garajlı villam olursa ayda 5000 tüketimi rahat aşarım mesela 

sandero şehir dışında lpg ile 2,58 tl/100 km gider, yakın segmentte pilli muadili  15 tüketse 15 tl den ten şarj etse karşılaştırma daha anlamlı hale gelir. 2,25tl/100 km 

bir de farz et ki tramp yok olmuş ve brent 66 usd.....

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Muzaffer Abacı yazdı:

Kaç gündür bu arabalara bakıyorum sarı sitede 

Çıkabileceğim maksimum para 500 bin artı masraflar 

İlanlara baktığım da mesela aynı km civarı iki araba var ikisinin de değişeni yok aralarında 100 bin lira fark oynuyor aynı model aynı araba.

İlk aracım olacak bu işlerin acemisiyim

arabayı nasıl neye göre almalıyım tabiki ekspere sokacağım ama param az araba da bir sıkıntı çıkarsa almak istemez isem 15 20 bin lira zarara gireceğim.

Punto da düşük km ler var ama 2008 09 modeller 4 5 tane ilan 

Fiesta da en az 100k fazla 250 bin km de.

Filtleler de ağır hasar kaydı yok değişeni yok diye aratıyorum hep 

Bana akıl verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

merhba,

baktığın 2 aracı da kullandım. Puntoyu hala kullanıyorum bu sene 4. senesi, ikisi de dizel. Fiesta 2008 Punto 2007 model.

Fiesta daha oturaklı bir araba puntoya göre, kullanımı daha keyifli. Puntonun Fiestaya göre ;ustası çok, parçası çok, yürütme maliyeti düşük .

ikiside aynı para olsaydı Fiesta derdim ama 100 bin fazla verip fiesta yerine 100 bin altına punto tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...