Emre Demirkıran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Uzun yolda yakıt tüketimi nasıl acaba birde mtv derdi var. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bir yerde bişeylerden feragat etmek gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Emre Demirkıran yazdı: Uzun yolda yakıt tüketimi nasıl acaba birde mtv derdi var. Kullanım hızınıza bağlı. emsal bir dizel ile aynı ortalamalarda yakıt tüketimi var. Yıllık toplam kullanımın ne kadarı uzun yol ve kullanılan hızlar nedir. Çünkü elektrikli de olsa benzinlide olsa yüksek hızlarda sarfiyat artacaktır. Hem ikinci el değeri , hem satış sonrası masrafların azlığı hem de yakıt ekonomisi ise beklenti , en optimum alternatif hibrit olur bence. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Araçlar km yapınca değerleri düşüyor. Bende değerin düşmesi önemli olmayan, maddi değeri düşük lpg li bir araç aldım. Son sahibiyim gözü ile bakıyorum. 3 güne bir lpg tankı dolduruyorum. Bana göre çok ekonomik. Yılda ortalama 25 bin km yol yapacaksın. 2. el alacaksan düşük km alman lazım. Yakıtı da uygun olacak. Hibrit Toyotaların yakıtı o kadarda uygun değil. Elektrikli motoru çok kullanmıyor. Ekonomi için gözün göstergede ve düşük hızda gitmen lazım. Şehir içi trafikte elektrikli motoru unut. Elektrikli alacaksan da tam elektrikli olsun. Yorum bağlantısı
Emre Demirkıran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Araçlar km yapınca değerleri düşüyor. Bende değerin düşmesi önemli olmayan, maddi değeri düşük lpg li bir araç aldım. Son sahibiyim gözü ile bakıyorum. 3 güne bir lpg tankı dolduruyorum. Bana göre çok ekonomik. Yılda ortalama 25 bin km yol yapacaksın. 2. el alacaksan düşük km alman lazım. Yakıtı da uygun olacak. Hibrit Toyotaların yakıtı o kadarda uygun değil. Elektrikli motoru çok kullanmıyor. Ekonomi için gözün göstergede ve düşük hızda gitmen lazım. Şehir içi trafikte elektrikli motoru unut. Elektrikli alacaksan da tam elektrikli olsun. Sizce güncelde en mantıklı lpgli araçlar nedir ? Yokuşta bizi üzmiyecek. ve lpg'de kapalı otopark yasağı varmı özellikle avm'de bilgilendirirmisiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Murat Azalma yazdı: 2.El düşünüyorsanız Toyota hibritler mantıklı. Hem ekonomik hem de değer kaybı yok denecek kadar az. Bu durumda en mantıklı karar bu. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emre Demirkıran yazdı: Sizce güncelde en mantıklı lpgli araçlar nedir ? Yokuşta bizi üzmiyecek. ve lpg'de kapalı otopark yasağı varmı özellikle avm'de bilgilendirirmisiniz. Kapalıya almıyorlar diye biliyorum. Lpg li olunca maalesef tavsiye etmek zor oluyor. Turbolu lpg li bir araç aldım. Uğraşıp duruyorum. Pişman mıyım? değilim. Ben uğraşmayı seviyorum. Herkes uğraşmayı sevmez ve sorunsuz araç ister. Bunda da haklılar. Rampa çok yoksa 1.25 lpg li fiesta. Turbo yok bunda. 180 binde subap yaptırdım, haricinde bakım hariç sanayi yüzü görmedi. Düşük km li olanları üzmez. Honda-Toyota-Fiat ve Renault ile kıyaslayınca piyasası hızlı bir araç değil. Ama sağlam ve dayanıklı bir araç. Alt takım olsun iç trim olsun malzeme kalitesi az önce saydığım 4 markadan çok iyi (bana göre). Yorum bağlantısı
Recommended Posts