İçeriğe Yönlendir

Ceyranlı Megane E-tech

Uğur Kamil

Recommended Posts

Uğur Kamil

1700 civarında elektirikli ne alabilirim diye bakarken karşıma çıktı e-tech sonra yaptığım araştırmalar sonucundada o bütçelerde bana göre (kişiye göre değişebilir) en mantıklı araç geldi.

Yaklaşık 4 aya yakındır takip ediyordum piyasasını, beyaz dışında her renk olur gözüyle bakıyordum içi siyah olmak şartıyla ama 1. Önceliğim kırmızıydı.

Aracımın satışını verdim gibi arayıp anlaşıp akşamına İstanbul'a uçup sabah kırmızıyı aldım çıktım Rizeye yola.

İlk elektirikli arabamdı ve hiçbir planda yapmadım %95 şarjla çıktım menzil 100 km altına düşünce ilk denek gelen yerde şarj ettim 1150 km çok rahat ve sorunsuz geldim.

1 aydirda şehir içi ağırlıklı kullanıyorum gayet memnunum.

Tek yaptığım işlem yeni plakalık 😀 malum doğuştan yakışıklı olunca başka şeye ihtiyaç yok.

İlkkez aldığım bir araçta havuzlu paspas denk geldi normalde hep ben almak zorunda kalırdım.

2023 model, 41bin km olduk.

Kullandığım süre içinde ortalama en fazla km yaptığım araç olcak gibi duruyor, nasılsa çok yakmıyor diye biraz fazla kullanıyorum 😀

IMG_20260818_144029.jpg

IMG_20260818_144053.jpg

IMG_20260818_171509.jpg

IMG_20260818_194839.jpg

IMG_20260820_212047.jpg

IMG_20260822_120640.jpg

IMG_20260822_120651.jpg

IMG_20260907_063222.jpg

IMG_20260920_190157.jpg

IMG_20260920_190142.jpg

• Beğen 23
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Hayırlı olsun tekrar :)

Biz de 2.’ye niyetlendik bakalım. Bir tane daha alacağım. :) 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz renk masallah 🧿

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hayırlı olsun reno kırmızısı çok güzel oluyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Vuuuuhh vallaha yanayiii 🔥🔥 

Hakkaten fena bi tasarım 🧿 

Kazasız belasız güzel günlerde kullan.. 

Vw den rönoya son gecen ben degilim artik 🤣 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ilyas tokgöz

E-Tech’i ben de bir ara araştırmıştım, 1700 civarı bütçede dikkatimi çeken modellerden biriydi. 1150 km’yi bu şekilde sorunsuz tamamlamanız da güzelmiş. Özellikle ilk elektrikli araç deneyimi için oldukça iyi bir başlangıç olmuş. Kazasız belasız kullanın. 😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)
Mustafa Arıkan yazdı:

Hayırlı olsun tekrar :)

Biz de 2.’ye niyetlendik bakalım. Bir tane daha alacağım. :) 

Teşekkür ederim.

Kırmızıya denk geldinmi bilmem ama yakından daha bir heybetli duruyor diğer renklere göre.

Burda 2 tane füme var onlar bunun gibi durmuyor.

İşin ilginç tarafı sattığım t-cross la 1 2 cm fark dışında boyutları aynı ama dışardan bakınca e-tech daha büyükmüş gibi duruyor.

Alpay Sumer yazdı:

Vuuuuhh vallaha yanayiii 🔥🔥 

Hakkaten fena bi tasarım 🧿 

Kazasız belasız güzel günlerde kullan.. 

Vw den rönoya son gecen ben degilim artik 🤣 

İlk vw modellerine baktım elektirikliyi becerememisler mecbur alternatif aradım ama e-tech reno gibi hissettirmiyor yada elektirikli ve dolu bir araç olduğu için olabilir.

Patronun eşinde ev3 var bir süre kullanmıştım e-tech göre artı ve eksileri var ama 500 600 bin TL fazla vercek bir artısı yok bence 

ilyas tokgöz yazdı:

E-Tech’i ben de bir ara araştırmıştım, 1700 civarı bütçede dikkatimi çeken modellerden biriydi. 1150 km’yi bu şekilde sorunsuz tamamlamanız da güzelmiş. Özellikle ilk elektrikli araç deneyimi için oldukça iyi bir başlangıç olmuş. Kazasız belasız kullanın. 😀

Bugün Rize İstanbul arası gidiyim dahada rahat ve daha az şarja durarak giderim planlı yola çıksam çünkü oldukça yaygın şarj istasyonu.

Birde tek eksiği şerit ortalama yok, şeritte tutma var o biraz sağ sol yaptırıyor onun dışındaki elektronik sistemler çok verimli çalışıyor yolculuk boyunca çok nadir fren kendim yaptım araç kendi durdu gitti genelde.

Tek sevmediğim ve hala tam alisamadigim şey vitesin direksiyonun arkasında oluşu ve konumu.

Silecek koluna gidiyor elim bakmadan direk elimi atınca.

İllede oraya konulcaksa vites silecek kolu daha küçük tasarlanabilirdi zaten otomatik silecek çok sık kolla işin olmuyor. Yeni modellerin hepsindede inatla aynı renoda vites kolu

tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Hayırlısı olsun km çok yapacaksın ben aracı yıkamaya Tekirdağ a gidiyorum mesela

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin . Bende düşünmüyor değilim elektrinkli :) ama hep uzun yol planlaması beni tedirgin ediyor... Sizin ilk seferde uzun yol tecrübeniz çok güzel geçmiş maşallah. Darısı başımıza 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Hayırlı olsun.

Yavaş yavaş içten yanmalı motorun sonuna geliyoruz gibi. Az önce oğlanı okula bıraktım, dönüşte ara yoldan 2 Fiat elektrikli çıktı. Çaktırmadan adamlar en öne geçtiler. Araçlar aşağı yukarı aminin aynısı. Şehir içinde çok iyiler. Sen istersen 500 beygir ol, adamlar senden önce varıyor gideceği yere. Randıman alabileceğimi bilsem küçük elektrikli araç aklımda var. Sadece şehir içi için. Motosiklet niyetine. Mantıklı aslında. Geçen youtube videolarda 120 km hıza çıkan ami tarzı çinli elektrikliler var. Bunlar yakında kasıp kavuracak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hayırlı olsun, çok güzelmiş. İçinden fotoğraf çekmek yasak mı?

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hayırlı olsun Uğur.

Güle güle kullan. Rengi de harika duruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Küçük

Hayırlı olsun. güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Hayirli olsun, gule gule kullanin, Jantlar 22 inch mi :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Maşallah. güle gülke kullan Uğur. 

Arabaların bir modifiyeye ihtiyacı yok. 

Daha çok kilometre yaparsın :)

Ben 13 ayda 25 bin kilometreye yaklaştım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...