İçeriğe Yönlendir

Ceyranlı Megane E-tech

Uğur Kamil

Recommended Posts

Aydın Sert

Maşallah Uğur Hocam.

Renk mükemmel duruyor. :nazar:

Kazasız belasız kullan inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı olsun Uğur, maşallah çok güzel duruyor tü-tü tü:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Hayırlı olsun, çok güzel araç.

Mustafa Arıkan yazdı:

Hayırlı olsun tekrar :)

Biz de 2.’ye niyetlendik bakalım. Bir tane daha alacağım. :) 

Hepsini sen alırsan bize kalmaz :D 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Fatih Keskin yazdı:

Hayırlısı olsun km çok yapacaksın ben aracı yıkamaya Tekirdağ a gidiyorum mesela

İstanbul'da yıkamaya vereceğim paraya gidip gelirsin Tekirdağ'da 😀

Talha Bilgi yazdı:

Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin . Bende düşünmüyor değilim elektrinkli :) ama hep uzun yol planlaması beni tedirgin ediyor... Sizin ilk seferde uzun yol tecrübeniz çok güzel geçmiş maşallah. Darısı başımıza 

İstanbul Rize arası hiçbir sıkıntı yok ve planlama ihtiyacında yok. Yaylalara doğru veya Artvin, Erzurum, Diyarbakır, Mardin vs gibi yerlere giderken ciddi planlama yapmam gerekir. Onlarında zamanla tecrübe edicez artık.

Fatih Sarıkaya yazdı:

Hayırlı olsun.

Yavaş yavaş içten yanmalı motorun sonuna geliyoruz gibi. Az önce oğlanı okula bıraktım, dönüşte ara yoldan 2 Fiat elektrikli çıktı. Çaktırmadan adamlar en öne geçtiler. Araçlar aşağı yukarı aminin aynısı. Şehir içinde çok iyiler. Sen istersen 500 beygir ol, adamlar senden önce varıyor gideceği yere. Randıman alabileceğimi bilsem küçük elektrikli araç aklımda var. Sadece şehir içi için. Motosiklet niyetine. Mantıklı aslında. Geçen youtube videolarda 120 km hıza çıkan ami tarzı çinli elektrikliler var. Bunlar yakında kasıp kavuracak.

2. Araç için güzelde birazdaha konforlu olsalar ve azdaha makul fiyatta olsalar günlük işler için idealler.

Akulerini büyütüp menzili uzatanlarda var.

Önder Özcan yazdı:

Hayırlı olsun, çok güzelmiş. İçinden fotoğraf çekmek yasak mı?

1 ay oldu aracı daha detaylı temizleme şansım bile olmadı. Ya hava sürekli yağmur yada benim vaktim olmuyor. Elimdeki resimler bunlardi 😀

Erdem Doğan yazdı:

Hayirli olsun, gule gule kullanin, Jantlar 22 inch mi :D 

20 inç doğuştan modifiyeli 😀 tek sıkıntısı lastik değişimi zamanı gelince biraz üzecek 12 bin civarı 1 lastik marka alırsan. 

Mehmet Ozyurek yazdı:

Maşallah. güle gülke kullan Uğur. 

Arabaların bir modifiyeye ihtiyacı yok. 

Daha çok kilometre yaparsın :)

Ben 13 ayda 25 bin kilometreye yaklaştım. 

1 bagaj ışığı led değil onu beyaz led yapicam birde kapı eşiklerine ppf cekicem ayak sürtüp çizilmesini diye. Yapcak başka birşeyi yok zaten.

Bu arada iyi niyetlerinin için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah herkezin gönlüne göre versin.

%100 şarjla çoğunluğu şehir içi 440 km üstünü sakın kullanımda rahat görüyor. Dahada kassam ilerleyen günlerde daha üst kmleride zorlarım yazın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
Murat Sahın yazdı:

Hepsini sen alırsan bize kalmaz :D 

Bayon’u yolcu edeceğiz. 
Babam da elektrikliye geçmek istiyor artık. Benim aracı da sevdi. Macera aramaya gerek yok dedik, aynısından bi tane daha alacağız :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı uğurlu olsun. Tekeri düz bassın İnşallah. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...