Sermet Gündoğdu Salı 18:37 Paylaş Salı 18:37 Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 17:17 Yazar Paylaş Dün saat 17:17 351 km yol yaptım toplam yakıt 604 TL 1 km'de 1.72 TL gayet güzel değer evden şarj etsen bedava gezicem desene 😀 50 60 kmsi uzun yol gerisi şehir içi klima 100 km civarı toplamda açıktır. Benim kullanım tarzımla 470 km gider diyor reno görmesin resmi kayıtlarda 430 gider diyor 😀 demek ki birazdaha kassam 500 km'yi görürüm %0 kadar kullanarak. 0 dan sonrada 20 km civarı gidiyor test eden olmuştu youtubede. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:05 Paylaş Dün saat 19:05 Uğur Kamil yazdı: 0 dan sonrada 20 km civarı gidiyor test eden olmuştu youtubede. lakin o durumda şarja bağlayınca şarjın başlamama riski oluyor vesile ile. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 20:07 Yazar Paylaş Dün saat 20:07 Çağlar Bayur yazdı: lakin o durumda şarja bağlayınca şarjın başlamama riski oluyor vesile ile. Öyle bir cesaret bende yok Çağlar abi. Ben Arabanın benzin ışığı yanınca ortalama 60 70 km gideceğini bildiğim halde direk rotayı benzinciye çeviren adamım. Çok beklenmedik bir sürpriz bir durum olmadıkça %15-20 altına düşürmem şarjı. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 20:32 Paylaş Dün saat 20:32 Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız 🧿 Kırmızı olsun 5 bin fazla olsun 😉 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Uğur Kamil yazdı: Öyle bir cesaret bende yok Çağlar abi. Ben Arabanın benzin ışığı yanınca ortalama 60 70 km gideceğini bildiğim halde direk rotayı benzinciye çeviren adamım. Çok beklenmedik bir sürpriz bir durum olmadıkça %15-20 altına düşürmem şarjı. İki defa ekranda % ve menzil değeri kaybolana kadar kullandım. Özellikle artık şarj işine iyice alışınca (eve varınca şarja takabilecek olmanın rahatlığı) dibine kadar kullanmak hiç endişe vermiyor. İnsan alışıyor zamanla. Etrafımdakiler daha çok endişeleniyor. Dün şehir içinde dolaşırken arkadaş şarjın az kalmış deyip endişelendiğinde şarj %17 menzil 80 küsür ve benim o gün sadece 30km yolum vardı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlı uğurlu olsun kazasız cezasız 🧿 Kırmızı olsun 5 bin fazla olsun 😉 yayalım bu bilgiyi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yayalım bu bilgiyi Ahaa, fiyatlandırma yapılıyor, demek kiii 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: İki defa ekranda % ve menzil değeri kaybolana kadar kullandım. Özellikle artık şarj işine iyice alışınca (eve varınca şarja takabilecek olmanın rahatlığı) dibine kadar kullanmak hiç endişe vermiyor. İnsan alışıyor zamanla. Etrafımdakiler daha çok endişeleniyor. Dün şehir içinde dolaşırken arkadaş şarjın az kalmış deyip endişelendiğinde şarj %17 menzil 80 küsür ve benim o gün sadece 30km yolum vardı Zamanla illaki alışcam. Bugün ilkkez aşırı yağmurda uzun süre kullandım sık sık klima açmak zorunda kalıyorum gereksiz yere buhar yaptığı için. İnsan elektirikli araça ön cam rezistansı koyar boş yere klimadan menzil kaybı olmasın diye inatla neden takmazlarkı büyük rahatlık. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Uğur Kamil yazdı: Zamanla illaki alışcam. Bugün ilkkez aşırı yağmurda uzun süre kullandım sık sık klima açmak zorunda kalıyorum gereksiz yere buhar yaptığı için. İnsan elektirikli araça ön cam rezistansı koyar boş yere klimadan menzil kaybı olmasın diye inatla neden takmazlarkı büyük rahatlık. Klima cam rezistansından daha az tüketir. Benim arabada genelde %4 falan ekliyor. O da 550 W/h civarı işte. Kocaman camdaki telleri ısıtmak daha fazla tükettirir muhtemelen. Bu arada sürekli buhar yapıyorsa bir yerden su falan alıyor olabilir. Kontrol etmekte fayda var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts