Uğur Kamil Pazartesi 21:11 Yazar Paylaş Pazartesi 21:11 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: sonucu bekliyoruz üstünden çıkan ne idi Teknik verilerinde ıslak zemin performansı ve ses oranı Pirelli de daha iyi diyor. Pazartesi 21:12 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 07:44 Paylaş Salı 07:44 o etkiketlere pek takılmayın her firma parayı basıyor alıyor yanıltır Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Salı 10:48 Yazar Paylaş Salı 10:48 Çağlar Bayur yazdı: o etkiketlere pek takılmayın her firma parayı basıyor alıyor yanıltır Orijinallerinin 0 performansını bilmiyorum. 39 binde aldım 41 binde değiştim lastikleri. Eskiye göre her konuda iyi yönde fark olacaktır illaki. Markasız lastiklere 7 8 bin vermektense bunlara 10bin veriyim dedim(tanesi) diğer bilindik markalarda 2 bin daha pahalı ve yukarı doğru gidiyor. Ebatlari çok kullanılan ölçü değil birde elektirikli olunca 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Cuma 07:36 Yazar Paylaş Cuma 07:36 Havalar soğudu hazır özellik var test ediyim dedim. Sabah 7.40 ayarladım 7.43 te geldiğimde aracın içi sıcaktı 22 dereceye ayarlanmıştım. Planlı bir yere gidiyorsan güzel ama kullanım saatlerin belli değilse uzaktan bağlantı şart. Evden işe gidene kadar sıcak yüzü görmeye alışkın değilim gelince direk aracı sıcak bulmak paha biçilmez 😃 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bu seferde denk geldi opetten fulledim 😃 1 saat 27 dk full şarj diyordu ama 1 saat 10 dk %100 oldu. Aşa yukarı %20 ile 80 arası dolduğu sürede %80 ile 100 arasını dolduruyor. Zaman önemliyse %80 den sonra doldurmak mantıklı değil. 120 kW yazıyordu ama 60 kW sabit anca verdi, 30 dk sonra 1 tanede kgm geldi yanıma oda takınca bir değişiklik olmadı sabit İkimizde 60 kW ile şarj olduk. Fiyatı DC olmasına göre uygun 10.99 TL genelde 11.99 ile 15.99 arası değişiyor burda. Ac lerde 9.99 ile 10.99 arası Bu sefer normal kullandım, havalar soğudu ara ara ısıtmayı açtım. 3 gündürde sabahları ön ısıtma özelliğini kullanıyorum. 465 TL 233 km 1.99 TL yaktı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts