Emre Demirkıran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Herkese selam. Yaklaşık 900.000- 1.050.000 TL bütçem var, çok az esneyebilirim. Manuel vites düşünüyorum. Aracı uzun yıllar kullanmayı planlıyorum, o yüzden önceliğim işletme maliyeti düşük, sanayi dostu ve yakıtı üzmeyen bir araç olması. Kafam dizel, turbo benzin ve LPG arasında karıştı. Haftalık düzenli uzun yol da yapıyorum. Aradığım kriterler: Manuel vites Mümkünse 1.4-1.6 turbo veya ekonomik bir dizel/LPG'li seçenek İç hacmi çok dar olmasın (4 kişi rahat etsin) Uzun yolda sessiz ve konforlu olsun Yakıtı mümkün olduğunca düşük olsun Kronik sorunu az, parçası ve ustası bulunan bir model olsun Haftalık 500 km yol yapacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Fiat Egea'yı tarif etmişsiniz. 3 saat önce tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 1.6 e torq Egea alınır, LPG ile binilir. Dizel LPG nın iki katı yakıyor şuan. Benzin de 2.5 katı yakıyor. Yada bütçeye biraz daha ek yapıp elektrikliye geçilir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demirkıran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce İnan Çınar yazdı: 1.6 e torq Egea alınır, LPG ile binilir. Dizel LPG nın iki katı yakıyor şuan. Benzin de 2.5 katı yakıyor. Yada bütçeye biraz daha ek yapıp elektrikliye geçilir. 1.3 multijet yakıt tüketimi baya düşük kafamı karıştırmıyor değil. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce tanıdığımın 2017 dizel 97 bin km c3 var. bir parça boyası var diye biliyorum. ilgilenirseniz yönlendireyim. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Emre Demirkıran yazdı: 1.3 multijet yakıt tüketimi baya düşük kafamı karıştırmıyor değil. Bende 2011 LPG li Fiesta ve 2015 dizel C Max var. Km ye 2.5 TL LPG yakıyor. Km ye 4.5 - 5 TL dizel yakıyor. Senelik 25.000 km yapsanız ( haftalık 500 km hesabınızla) 55 bin TL 1 senede cebinizde kalıyor. 1.3 Multijet az yaksa bile 40 binden aşağı düşmez aradaki fark 2 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demirkıran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Bende 2011 LPG li Fiesta ve 2015 dizel C Max var. Km ye 2.5 TL LPG yakıyor. Km ye 4.5 - 5 TL dizel yakıyor. Senelik 25.000 km yapsanız ( haftalık 500 km hesabınızla) 55 bin TL 1 senede cebinizde kalıyor. 1.3 Multijet az yaksa bile 40 binden aşağı düşmez aradaki fark Çok güzel söylüyorsunuuz lpgli alayım diyede çok eski donanımdan uzak bir araba almak istemiyorum o paralara en mantıklı lpg ne olabilir yaptığım yol yarısı yokuş yukarı beni çokta yorsun istemem açıkçası Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Fiat Egea'yı tarif etmişsiniz. +1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: 1.6 e torq Egea alınır, LPG ile binilir. Dizel LPG nın iki katı yakıyor şuan. Benzin de 2.5 katı yakıyor. Yada bütçeye biraz daha ek yapıp elektrikliye geçilir. Manuel tercihi dikkatimden kaçmış. Egea 1.6 e torq hepsi otomatik vites. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Emre Demirkıran yazdı: Çok güzel söylüyorsunuuz lpgli alayım diyede çok eski donanımdan uzak bir araba almak istemiyorum o paralara en mantıklı lpg ne olabilir yaptığım yol yarısı yokuş yukarı beni çokta yorsun istemem açıkçası 900-1000 aralığında yeni donanımlı bir marka olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts