Emre Demirkıran Dün saat 05:37 Paylaş Dün saat 05:37 Herkese selam. Yaklaşık 900.000- 1.050.000 TL bütçem var, çok az esneyebilirim. Manuel vites düşünüyorum. Aracı uzun yıllar kullanmayı planlıyorum, o yüzden önceliğim işletme maliyeti düşük, sanayi dostu ve yakıtı üzmeyen bir araç olması. Kafam dizel, turbo benzin ve LPG arasında karıştı. Haftalık düzenli uzun yol da yapıyorum. Aradığım kriterler: Manuel vites Mümkünse 1.4-1.6 turbo veya ekonomik bir dizel/LPG'li seçenek İç hacmi çok dar olmasın (4 kişi rahat etsin) Uzun yolda sessiz ve konforlu olsun Yakıtı mümkün olduğunca düşük olsun Kronik sorunu az, parçası ve ustası bulunan bir model olsun Haftalık 500 km yol yapacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Dün saat 05:58 Paylaş Dün saat 05:58 (düzenlendi) Fiat Egea'yı tarif etmişsiniz. Dün saat 05:59 tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 06:03 Paylaş Dün saat 06:03 1.6 e torq Egea alınır, LPG ile binilir. Dizel LPG nın iki katı yakıyor şuan. Benzin de 2.5 katı yakıyor. Yada bütçeye biraz daha ek yapıp elektrikliye geçilir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Demirkıran Dün saat 06:41 Yazar Paylaş Dün saat 06:41 İnan Çınar yazdı: 1.6 e torq Egea alınır, LPG ile binilir. Dizel LPG nın iki katı yakıyor şuan. Benzin de 2.5 katı yakıyor. Yada bütçeye biraz daha ek yapıp elektrikliye geçilir. 1.3 multijet yakıt tüketimi baya düşük kafamı karıştırmıyor değil. Yorum bağlantısı
Serhat Işık Dün saat 06:42 Paylaş Dün saat 06:42 tanıdığımın 2017 dizel 97 bin km c3 var. bir parça boyası var diye biliyorum. ilgilenirseniz yönlendireyim. Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 07:07 Paylaş Dün saat 07:07 (düzenlendi) Emre Demirkıran yazdı: 1.3 multijet yakıt tüketimi baya düşük kafamı karıştırmıyor değil. Bende 2011 LPG li Fiesta ve 2015 dizel C Max var. Km ye 2.5 TL LPG yakıyor. Km ye 4.5 - 5 TL dizel yakıyor. Senelik 25.000 km yapsanız ( haftalık 500 km hesabınızla) 55 bin TL 1 senede cebinizde kalıyor. 1.3 Multijet az yaksa bile 40 binden aşağı düşmez aradaki fark Dün saat 07:08 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demirkıran Dün saat 07:13 Yazar Paylaş Dün saat 07:13 İnan Çınar yazdı: Bende 2011 LPG li Fiesta ve 2015 dizel C Max var. Km ye 2.5 TL LPG yakıyor. Km ye 4.5 - 5 TL dizel yakıyor. Senelik 25.000 km yapsanız ( haftalık 500 km hesabınızla) 55 bin TL 1 senede cebinizde kalıyor. 1.3 Multijet az yaksa bile 40 binden aşağı düşmez aradaki fark Çok güzel söylüyorsunuuz lpgli alayım diyede çok eski donanımdan uzak bir araba almak istemiyorum o paralara en mantıklı lpg ne olabilir yaptığım yol yarısı yokuş yukarı beni çokta yorsun istemem açıkçası Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 08:05 Paylaş Dün saat 08:05 Mehmet Dagdeviren yazdı: Fiat Egea'yı tarif etmişsiniz. +1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 08:07 Paylaş Dün saat 08:07 İnan Çınar yazdı: 1.6 e torq Egea alınır, LPG ile binilir. Dizel LPG nın iki katı yakıyor şuan. Benzin de 2.5 katı yakıyor. Yada bütçeye biraz daha ek yapıp elektrikliye geçilir. Manuel tercihi dikkatimden kaçmış. Egea 1.6 e torq hepsi otomatik vites. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:18 Paylaş Dün saat 09:18 Emre Demirkıran yazdı: Çok güzel söylüyorsunuuz lpgli alayım diyede çok eski donanımdan uzak bir araba almak istemiyorum o paralara en mantıklı lpg ne olabilir yaptığım yol yarısı yokuş yukarı beni çokta yorsun istemem açıkçası 900-1000 aralığında yeni donanımlı bir marka olmaz 2 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 15 saat önce Paylaş 15 saat önce 1.5 dizel titanium fiesta var 99k km de 2013 model. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Opel astra 1.2 benzinli 145 hb ler,yada 1.4t 150 hb var.tavsiye edilir mi?Hem yakıt düşük hem donanım fazla https://shbd.io/s/zGLk1zIM Gibi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 1.4t piston kırıyordu sanırım 1.2 hakkında bilgim yok Fikri Keleş yazdı: Opel astra 1.2 benzinli 145 hb ler,yada 1.4t 150 hb var.tavsiye edilir mi?Hem yakıt düşük hem donanım fazla https://shbd.io/s/zGLk1zIM Gibi Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sinan Akgöl yazdı: İlk seri 1.2 uzak durulur. Bunda sıkıntı varmı Bende bi arac icin hevesleniyorum ama almamalımıyım Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: 1.4 turbo uzak durulacakların başın da Corsa 1.2t icinde o zaman Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fikri Keleş yazdı: Opel astra 1.2 benzinli 145 hb ler,yada 1.4t 150 hb var.tavsiye edilir mi?Hem yakıt düşük hem donanım fazla https://shbd.io/s/zGLk1zIM Gibi J kasa 1.4T'lerde manifolt çatlatma problemi oluyo diye duymuştum zamanında. K kasalarda durum nedir bilemiyorum Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: J kasa 1.4T'lerde manifolt çatlatma problemi oluyo diye duymuştum zamanında. K kasalarda durum nedir bilemiyorum Bende merak ettim simdi Almak uzereydim Yorum bağlantısı
Emre Demirkıran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Fikri Keleş yazdı: Bende merak ettim simdi Almak uzereydim Diğer seçenekler nedir Fikri Ağabey Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emre Demirkıran yazdı: Diğer seçenekler nedir Fikri Ağabey Ben şuan 1.2t 145 ps bi opele bakıyordum ama sorunlar vs soğuttu Bu bantta bende arac bakıyorum ama daha bulamadım Yorum bağlantısı
Emre Demirkıran 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Fikri Keleş yazdı: Ben şuan 1.2t 145 ps bi opele bakıyordum ama sorunlar vs soğuttu Bu bantta bende arac bakıyorum ama daha bulamadım Ben arıyorum ağabey ilk aracım olacak ama bende bulamadım şuan aktif kullandığın araç nedir Yorum bağlantısı
Emre Demirkıran 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Nasıldı memnunmuydunuz bakıyorum 1m aralıklarda hangi motor kombinasyonu iyidir pek bilmiyorum yakıt nasıldı ? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Araba konusunda şunu al cok memnun eder diyemem kimseye,ama yukarıdaki gibi şunu almak istiyorum ne dersiniz dersek kullanıcı yorumları geliyor. Mesela ben opel 1.2t sorunlarını bilmiyordum Ford iyidir hoştur ama bana hitap etmedi mk3 kasa Yorum bağlantısı
Recommended Posts