İçeriğe Yönlendir

Bir pilli de bizden olsun (Grandland elektrik edition )

Ersen Tapan

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Ersen Tapan yazdı:

Seninde epey başını ağrıttık ama içimize sinecek şekilde koruma altına aldık , hakkını helal et abi. 

Güle güle kullan kardeşim. 

En iyisini sunmak benim görevim. Elbet çaba harcayacağız. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Hayırlı olsun.

Detaylı araştırmadım ama parasına göre güzel diyorlar. O bütçelerde öneren çok var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Sani Gerşon yazdı:

:nazar:

Maşallah diyelim.

150'yi geçiyor mu, bi test edelim. Başka opel'ler geçmiyor da, bu da onlardan değildir inşallah.

E-tech ye 168 o geçmiyor.

Bazen arkadaşlar takılıyor bize yetisemezsin vs diye.

Diyorum önemli olan siz 168 ne zamana ulaşacaksınız o zamana kadar ben arayı yeterince açarım siz yetisene kadar yol biter😀 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bize 185 bahşetmişler sevgili mühendislerimiz :D

hayırlı uğurlu olsun. Site içi için 10,90 yüksek değil mi? O işe bir el atılmalı bence. Neredeyse Tesla’nın DC fiyatı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Emre Şimşek yazdı:

hayırlı uğurlu olsun. Site içi için 10,90 yüksek değil mi? O işe bir el atılmalı bence. Neredeyse Tesla’nın DC fiyatı. 

Tunçmatik kurdu istasyonları , detayı hatırlayamıyorum ama siteye komisyon veriyordur diye düşünüyorum 

Emre Şimşek yazdı:

Servet elektronik bu günler için var @Servet Aydın

Duman garantili. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

hayırlı olsun. ben de bundan test edip beğenmiştim. kalitesi çok iyiyidi. ancak aracın geri park ederken yan görüşleri çok kısıtlıydı illaki kameraya bakmak lazımdı. bir de dönüşlerde dinamizmi az idi. belli ki ağır bir araba. çekiş ise yeterliydi. çok parlak olmasada zorlanmadan hızlanıyordu. keşke jantlar daha ufak olabilse bu arabalarda konforu çok etkiliyor. benim oturduğum yerde bunlara rahatça binmek mümkün değil. sırf bu yüzden tercih etmedim. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Doğan Arşiray yazdı:

hayırlı olsun. ben de bundan test edip beğenmiştim. kalitesi çok iyiyidi. ancak aracın geri park ederken yan görüşleri çok kısıtlıydı illaki kameraya bakmak lazımdı. bir de dönüşlerde dinamizmi az idi. belli ki ağır bir araba. çekiş ise yeterliydi. çok parlak olmasada zorlanmadan hızlanıyordu. keşke jantlar daha ufak olabilse bu arabalarda konforu çok etkiliyor. benim oturduğum yerde bunlara rahatça binmek mümkün değil. sırf bu yüzden tercih etmedim. 

Kapalı otoparka hiç zorlanmadan ilk seferde girebildim ama kamera yardımıyla tabii. Hızlanma tatmin etti bizi. 2.2 ton civarında ağırlığı, oldukça ağır bir araç. 19 jant lastikler , kışlıkları alırken epey terleticek belliki :bambam:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Mehmet Ozyurek
    • Murat Azalma
  • Yeni Oluştur...