Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ersen Tapan yazdı: Seninde epey başını ağrıttık ama içimize sinecek şekilde koruma altına aldık , hakkını helal et abi. Güle güle kullan kardeşim. En iyisini sunmak benim görevim. Elbet çaba harcayacağız. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun. Detaylı araştırmadım ama parasına göre güzel diyorlar. O bütçelerde öneren çok var. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: Maşallah diyelim. 150'yi geçiyor mu, bi test edelim. Başka opel'ler geçmiyor da, bu da onlardan değildir inşallah. E-tech ye 168 o geçmiyor. Bazen arkadaşlar takılıyor bize yetisemezsin vs diye. Diyorum önemli olan siz 168 ne zamana ulaşacaksınız o zamana kadar ben arayı yeterince açarım siz yetisene kadar yol biter😀 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bize 185 bahşetmişler sevgili mühendislerimiz hayırlı uğurlu olsun. Site içi için 10,90 yüksek değil mi? O işe bir el atılmalı bence. Neredeyse Tesla’nın DC fiyatı. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: Bize 185 bahşetmişler sevgili mühendislerimiz hayırlı uğurlu olsun. Site içi için 10,90 yüksek değil mi? O işe bir el atılmalı bence. Neredeyse Tesla’nın DC fiyatı. Tunçmatik kurdu istasyonları , detayı hatırlayamıyorum ama siteye komisyon veriyordur diye düşünüyorum Emre Şimşek yazdı: Bize 185 bahşetmişler sevgili mühendislerimiz Servet elektronik bu günler için var @Servet Aydın Duman garantili. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce hayırlı olsun. ben de bundan test edip beğenmiştim. kalitesi çok iyiyidi. ancak aracın geri park ederken yan görüşleri çok kısıtlıydı illaki kameraya bakmak lazımdı. bir de dönüşlerde dinamizmi az idi. belli ki ağır bir araba. çekiş ise yeterliydi. çok parlak olmasada zorlanmadan hızlanıyordu. keşke jantlar daha ufak olabilse bu arabalarda konforu çok etkiliyor. benim oturduğum yerde bunlara rahatça binmek mümkün değil. sırf bu yüzden tercih etmedim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Masallah kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin🧿 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. ben de bundan test edip beğenmiştim. kalitesi çok iyiyidi. ancak aracın geri park ederken yan görüşleri çok kısıtlıydı illaki kameraya bakmak lazımdı. bir de dönüşlerde dinamizmi az idi. belli ki ağır bir araba. çekiş ise yeterliydi. çok parlak olmasada zorlanmadan hızlanıyordu. keşke jantlar daha ufak olabilse bu arabalarda konforu çok etkiliyor. benim oturduğum yerde bunlara rahatça binmek mümkün değil. sırf bu yüzden tercih etmedim. Kapalı otoparka hiç zorlanmadan ilk seferde girebildim ama kamera yardımıyla tabii. Hızlanma tatmin etti bizi. 2.2 ton civarında ağırlığı, oldukça ağır bir araç. 19 jant lastikler , kışlıkları alırken epey terleticek belliki Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın Abi. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yeni aracınız hayırlı olsun. ST Plakayı görünce Kemalpaşalıyız galiba 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Her nevi 0 araçlarınız itinayla kurcalanır yakılır 1 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Togg bakmadan önce incelemiştim güzel araç 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 54 dakika önce Yazar Paylaş 54 dakika önce Mustafa Erkan yazdı: Yeni aracınız hayırlı olsun. ST Plakayı görünce Kemalpaşalıyız galiba Yok eşimin İsim soyisim baş harfleri olarak ayarladık . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts