İçeriğe Yönlendir

EV3 - Normal menzil

Doğan Arşiray
Çözüme git İlkay Başaran tarafından,

Recommended Posts

Doğan Arşiray

Başlık burada dursun. Deneyimlerimi yazacağım. İlk izlenimlerim aracın çok sessiz ilerlediği ve müthiş titreşimsiz süspansiyonlara sahip olduğu yönünde. 17 jant kumho lastikleri ile, bunlar kaliteli lastikler olmasa bile,  toplam başarımı kuru zeminde çok iyi diyebilirim.  İlk izlenimlerime göre en olumsuz bulduğum ve bence eksik olan şey bu donanım paketinde uzun led farların kesinlikle yetersiz olması. kısa farlarda çok iyi değil ama dağılım fena değil. bazı gölgeli alanlar var.

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Doğan bey, seni elektrikliye karşı biliyordum ben :) Yada öyle kalmış aklımada.

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

çok teşekkürler. araç firmamıza ait ancak ben bineceğim. ne kadar benimseyeceğimi göreceğiz.iyi dileğiniz için teşekkür ederim.

bu gün obd2 soketinden ayarlı şekilde güç çıkışı sağlayan kamera kablomun montajını yaptım. voltaj ayarı var ve aksesuar aküsünün bitmesine engel olmak amacıyla 12.8 volta düşünce voltajı kesiyor. plastik paspaslar sipariş etmiştim onları yerleştirdim. şimdi 4 mevsim tipinde kaliteli lastikler almam lazım. kendi halinde gösterişsiz bir araç. ne krom var ne birşey. ama iyi bir mühendislik anlayışı ürünü. iç mekan modern ve geniş. en güzel tablet gibi ekranı yok ve kontrol için bazı butonları var!

Fatih Sarıkaya yazdı:

Doğan bey, seni elektrikliye karşı biliyordum ben :) Yada öyle kalmış aklımada.

ben hiç karşı olmadım. karşı olduğum şey gereksiz seviyede güçlü elektrik motorlu arabalar. anlamı yok benim için. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Çözüm
İlkay Başaran

Hayırlı olsun. Vay be şatosu olan adam bile elektrikliye geçtiyse oo memleket bitmiş

• Beğenme 1
  • Mutlu 3
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Hayirli olsun 

Ben anneye alınan sandim

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Fikri Keleş yazdı:

Hayirli olsun 

Ben anneye alınan sandim

hayır o yıldızcı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ooo hayırlı olsun . Elektirik akımına kapılıyoruz. :nazar:
Birgün herkesin yolu kocaeliye düşecek . 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı uğurlu olsun Doğan Bey, hani karşıydınız ceyranlı ya, 

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Tekeri düz bassın. :flowers:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...