Doğan Arşiray 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Cok sagolun arkadaslar. Ben elektrikliye karsi degildim ki? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun bugün epey arkasından gittim birinin Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 saat önce Paylaş 13 saat önce hayırlı olsun 🧿 Bi göreydik aslanı yahu 🫤 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler inşallah Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de lpg ye karşıydım. 5 yıl taktırmadım. Sonunda pes edip taktırmıştım Elektrikli candır. Güle güle kullan ev de bile tüp ü bırakalı 20 seneyi geçti 3 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kia güzel yapmış, tebrik ediyorum. Kazasız sürüşler dilerim. Bir Çinli atasözü derki Elektrikli can gerisi heyecan buna kayıtsız kalamayız. Bataryalar daha çok gelişsin, 1000 km menzile çıkan küçük Fiat uno tarzı bir şeyler yaparlarsa o zaman elektrikli alırım. O geliştirilecek araçları bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce @Doğan Arşiray Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts