Doğan Arşiray Salı 19:40 Yazar Paylaş Salı 19:40 Cok sagolun arkadaslar. Ben elektrikliye karsi degildim ki? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 20:12 Paylaş Salı 20:12 Hayırlı olsun bugün epey arkasından gittim birinin Yorum bağlantısı
Murat Azalma Dün saat 05:01 Paylaş Dün saat 05:01 Hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler inşallah Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 05:21 Paylaş Dün saat 05:21 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de lpg ye karşıydım. 5 yıl taktırmadım. Sonunda pes edip taktırmıştım Elektrikli candır. Güle güle kullan ev de bile tüp ü bırakalı 20 seneyi geçti 4 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Dün saat 06:22 Paylaş Dün saat 06:22 Kia güzel yapmış, tebrik ediyorum. Kazasız sürüşler dilerim. Bir Çinli atasözü derki Elektrikli can gerisi heyecan buna kayıtsız kalamayız. Bataryalar daha çok gelişsin, 1000 km menzile çıkan küçük Fiat uno tarzı bir şeyler yaparlarsa o zaman elektrikli alırım. O geliştirilecek araçları bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Dün saat 09:11 Paylaş Dün saat 09:11 @Doğan Arşiray Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 10:03 Yazar Paylaş Dün saat 10:03 (düzenlendi) teşekkür ederim tekrar. dün iş yerinde şarj ettim, 133 km gezip geri gelmişim. okul yolları sonra sabit hızlı sürüş şeklinde düşünelim. yolun yüzde 35 40 ı dur kal trafik ki buralarda geri kazanım çok efektif oluyor. sabit hızlı sürüşte binek otomobildeki gibi 95 100 gibi sakin kullanım. hava. 20 derece civarı. 23 derece kabin ısısı vardı. dün yağmur yağdığı için klima da çalışıyordu nemi alabilmek için. ortlama 13.6 kilowatt oldu. demekki kışın bu 17 gibi olacaktır. yani bununla 3 günde bir şarj kaçınılmaz olacak. lastikler yeni olduğu için iyi tutuyorlar eskirlerse sabit hızlı sürüşte daha az harcayacaktır ancak frenleme rezalet olur tabi. bugün c180 ile döndüğüm yerden bununla da bir seferde dönünce oldukça şaşırdım. kaldı ki önden çekişli bir otomobil. togg ile dönülmüyor aynı yerden. Dün saat 10:04 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:27 Paylaş Dün saat 10:27 Doğan Arşiray yazdı: ancak frenleme rezalet olur tabi rejenerasyona herkes alışacakkkk Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 17:44 Paylaş Dün saat 17:44 Fatih Sarıkaya yazdı: Bataryalar daha çok gelişsin, 1000 km menzile çıkan küçük Fiat uno tarzı bir şeyler yaparlarsa o zaman elektrikli alırım. O geliştirilecek araçları bekliyorum Bir 10 sene daha elektirikli araba almiyim diye bahane arıyorsunuz bence 😀 uno gibi küçük bir arcın her boşluğuna batarya koysalar anca o kmleri görür 😀 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Uğur Kamil yazdı: Bir 10 sene daha elektirikli araba almiyim diye bahane arıyorsunuz bence 😀 uno gibi küçük bir arcın her boşluğuna batarya koysalar anca o kmleri görür 😀 Teknoloji çok hızlı ilerliyor. Küçük boyutlarda iyi performansı olan bataryalar yapacaklar Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce bugün hava 11 derece ile başladı. dün akşam 17 derece idi. sabah ısıtıcı açıktı. tam bir tur yaptım 101 km gitmişim. ortalama tüketim 13.3 kWh olmuş. bu tur c180 ile 100 km de 7.8 litre ile oluyor. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 saat önce Paylaş 12 saat önce kia ev3 lerin artık uzun menzilleri türkiyeye gelmeyecek standart mezillerin tüm paketleri satışta Yorum bağlantısı
Halit Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Gülmez yazdı: kia ev3 lerin artık uzun menzilleri türkiyeye gelmeyecek standart mezillerin tüm paketleri satışta Kesin mi bende gelir mi diye bekliyordum Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce ötv nedeniyle yoktu . getirmiyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce ÖTV güncellemesi olmazsa yeni taban ÖTV %55 olacak. O zaman tekrar gelir. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Halit Demir yazdı: Kesin mi bende gelir mi diye bekliyordum arkadaş dün konuştu bayi ile ötv 25 e takıldığı için getirmekten vazgeçmişler şu an için ileride ötv güncellemesine göre planlar değişebilir hocam 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bugün hava 11 derece ile başladı. dün akşam 17 derece idi. sabah ısıtıcı açıktı. tam bir tur yaptım 101 km gitmişim. ortalama tüketim 13.3 kWh olmuş. bu tur c180 ile 100 km de 7.8 litre ile oluyor. Fabrikada şarj ettiğinide düşünürsek bedavadan hallice bir yolculuk olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Niye hiç fotosunu göremiyoruz bu güzelliğin? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce bunun birebir aynısı. orta paket. lasitkler 17 jant. kalın ve yumuşak. epey özellik var. kör nokta uyarısı yok. arka koltukta ısıtma yok. uzaktan kumanda ile ileri geri park yok. çevresel görüş yok. bunu dışındaki özellikleri çok güzel seçilmiş nasıl olduysa. ısıtmalı kumaş koltuk var. ısıtmalı direksiyon var. adaptif sürüş özellikleri var. en önemlisi e-sim üzerinden çalışan dinamik geri kazanım ve fren var. e-sim sayesinde kia connect ile arabayı uzaktan görebiliyorsunuz ve bazı ayarlarını değiştirebiliyorsunuz. içinde SOS butonu da var. tüm özellikler kişiselleştirilebiliyor. grafik arabirimi biraz zayıf sadece. normal kadran yok mesela. ses ssitemi yeterli. DPS li bir basit sistemi var. ton fena değil. içi düz gri biraz daha açık renk kullanılabilimiş. dönüş çapı müthiş. w204 benz in döndüğü yerden döndünce baktım ikiside tamamen aynı. ilginç bir tasarımı var. dışarıdan kompakt B-C arası bir crossover ama içi E serisi mercedes kadar. iki aks arası w204 kadar. bagajı daha büyük. performansı da gayet yeterli. 0-100 7.5 sn. yol tutuş sorunsuz normal hızlarda gidiyorsanız, frenler ise süper. ilk izlenimlerim aracın herşeyden önce çok başarılı bir mühendislik çalışması olduğu yönünde. olumsuz şeyler, dediğim gibi uzun farları bence zayıf, kapı kolları gömme tip standart normal araba gibi değil, arka süspansiyon sesli çalışıyor büyük engebelerden geçerken. ön süspansiyonu yapanlar öğle tatiline gidince stajyerlere yaptırmışlar herhalde. aracın iç mekanında epey plastik var ama iyi kalitede. nasıl desek, sanki sanat için değilde endüstriyel bir ürün olması için tasarlamışlar. sunroofun üzeri cam, kocaman ama sunroof küçük standart boy. neden böyle çözemedim. normalde sunroof istemiyordum ve 2 ay öncekilerde yoktu zaten. bu pakete koymuşlar. araçta sadece US B girişi var ve USB C belleğim yok iyimi... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts