Uğur Kamil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Android auto var, arabada kablosuz sarj var ama telefonda kablosuz sarj yok. Cabuk bitiyor telefonun pili. Belki kablo ile baglamak lazim bilemiyorum. O zamanda sürekli telefonu şarj ediyor pil ömrü azalıyor telefonun. Ben dönüştürücü ile USB flhasbellek kullanıyorum. 3 4 tane tayp c flaş kullandım okumadı hafızası yüksek diye. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Doğan Arşiray yazdı: teşekkür ederim tekrar. dün iş yerinde şarj ettim, 133 km gezip geri gelmişim. okul yolları sonra sabit hızlı sürüş şeklinde düşünelim. yolun yüzde 35 40 ı dur kal trafik ki buralarda geri kazanım çok efektif oluyor. sabit hızlı sürüşte binek otomobildeki gibi 95 100 gibi sakin kullanım. hava. 20 derece civarı. 23 derece kabin ısısı vardı. dün yağmur yağdığı için klima da çalışıyordu nemi alabilmek için. ortlama 13.6 kilowatt oldu. demekki kışın bu 17 gibi olacaktır. yani bununla 3 günde bir şarj kaçınılmaz olacak. lastikler yeni olduğu için iyi tutuyorlar eskirlerse sabit hızlı sürüşte daha az harcayacaktır ancak frenleme rezalet olur tabi. bugün c180 ile döndüğüm yerden bununla da bir seferde dönünce oldukça şaşırdım. kaldı ki önden çekişli bir otomobil. togg ile dönülmüyor aynı yerden. Ölçü ve Manevra Özeti Boyut Avantajı: Kia EV3 (4.300 mm uzunluk) Togg T10X'e (4.599 mm uzunluk) kıyasla daha kısa bir gövdeye sahiptir. [1, 2] Dönüş Kabiliyeti: Daha büyük ve uzun bir aks mesafesine (2.890 mm) sahip olmasına rağmen, Togg T10X arkadan itişli (RWD) platformunun avantajıyla yaklaşık 9,5 metrelik dar bir dönüş çapı sunar. Kia EV3 ise önden çekişli/kompakt yapısıyla 10,4 metrelik bir dönüş çemberine ihtiyaç duyar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hem kablosuz şarj hem android auto eger google map açarsan telefonu çok ısıtıyor. Yandex ısıtmıyor Aynı anda açarsan. Kablolu şarj ile google maps normal ısınıyor ama Emre Şimşek yazdı: Ölçü ve Manevra Özeti Boyut Avantajı: Kia EV3 (4.300 mm uzunluk) Togg T10X'e (4.599 mm uzunluk) kıyasla daha kısa bir gövdeye sahiptir. [1, 2] Dönüş Kabiliyeti: Daha büyük ve uzun bir aks mesafesine (2.890 mm) sahip olmasına rağmen, Togg T10X arkadan itişli (RWD) platformunun avantajıyla yaklaşık 9,5 metrelik dar bir dönüş çapı sunar. Kia EV3 ise önden çekişli/kompakt yapısıyla 10,4 metrelik bir dönüş çemberine ihtiyaç duyar. Togg 12.1 metre 10f Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce T10x 11.6 metre eski reklam haberlerine itibar etmeyin arka tekerler manevralı vb …😅 Mehmet Göktürk yazdı: T10x 11.6 metre Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce valla ben döndürememişim demekki toggu... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Togg'un iyi bir dönüş çapı var. Bi yerden Togg dönemiyorsa orası epey dardır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Resimsiz forum konusu olmaz. Üstün fotorafcılık tekniklerini kullanarak iyi kadraja alınmış fotorafları görmek isteriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts