İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 2 ayrı arabanın başlığı neden aynı , kızılay mı dağıttı Emmi başlığı kopya çekmiş 😃 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sadece başlığı kopyalasa iyi, fotoğrafı da almış Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Emmi başlığı kopya çekmiş 😃 Sani Gerşon yazdı: Sadece başlığı kopyalasa iyi, fotoğrafı da almış Adam tam bir üstad 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 2 ayrı arabanın başlığı neden aynı , kızılay mı dağıttı aha benim araba yok!? 1 saat önce tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Sadece başlığı kopyalasa iyi, fotoğrafı da almış İlk başta algılayamadım zaten emminin araba aldığını. Hatta Doğan'ın konusu zannettim ilk okuduğumda. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: 1153 km için ortalama tüketimim 13.6 kWh olmuş. Kadranda görmem lazım. Böyle olmuyo. Yorum bağlantısı
Recommended Posts