İnan Çınar Dün saat 09:51 Paylaş Dün saat 09:51 Çağlar Bayur yazdı: 2 ayrı arabanın başlığı neden aynı , kızılay mı dağıttı Emmi başlığı kopya çekmiş 😃 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 10:29 Paylaş Dün saat 10:29 Sadece başlığı kopyalasa iyi, fotoğrafı da almış 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 10:32 Paylaş Dün saat 10:32 İnan Çınar yazdı: Emmi başlığı kopya çekmiş 😃 Sani Gerşon yazdı: Sadece başlığı kopyalasa iyi, fotoğrafı da almış Adam tam bir üstad 1 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 10:39 Yazar Paylaş Dün saat 10:39 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 2 ayrı arabanın başlığı neden aynı , kızılay mı dağıttı aha benim araba yok!? Dün saat 10:40 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 10:46 Paylaş Dün saat 10:46 Sani Gerşon yazdı: Sadece başlığı kopyalasa iyi, fotoğrafı da almış İlk başta algılayamadım zaten emminin araba aldığını. Hatta Doğan'ın konusu zannettim ilk okuduğumda. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:07 Paylaş Dün saat 11:07 Doğan Arşiray yazdı: 1153 km için ortalama tüketimim 13.6 kWh olmuş. Kadranda görmem lazım. Böyle olmuyo. Yorum bağlantısı
Recommended Posts