İnan Çınar Perşembe 09:51 Paylaş Perşembe 09:51 Çağlar Bayur yazdı: 2 ayrı arabanın başlığı neden aynı , kızılay mı dağıttı Emmi başlığı kopya çekmiş 😃 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 10:29 Paylaş Perşembe 10:29 Sadece başlığı kopyalasa iyi, fotoğrafı da almış 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 10:32 Paylaş Perşembe 10:32 İnan Çınar yazdı: Emmi başlığı kopya çekmiş 😃 Sani Gerşon yazdı: Sadece başlığı kopyalasa iyi, fotoğrafı da almış Adam tam bir üstad 1 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 10:39 Yazar Paylaş Perşembe 10:39 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 2 ayrı arabanın başlığı neden aynı , kızılay mı dağıttı aha benim araba yok!? Perşembe 10:40 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 10:46 Paylaş Perşembe 10:46 Sani Gerşon yazdı: Sadece başlığı kopyalasa iyi, fotoğrafı da almış İlk başta algılayamadım zaten emminin araba aldığını. Hatta Doğan'ın konusu zannettim ilk okuduğumda. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 11:07 Paylaş Perşembe 11:07 Doğan Arşiray yazdı: 1153 km için ortalama tüketimim 13.6 kWh olmuş. Kadranda görmem lazım. Böyle olmuyo. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: 1552 km ortalamam 13.6 hala. Maşallah. uzun yola gidene kadar böyle gidersin artık. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: aha benim araba yok!? Menüde takıldığın bulamadığın yer olursa çekinmeden Emmi ve beni etiketle özelliklerin %80 ini çözdük 🤫😉 Mesela kamerayı herhangi birşeyle kapatabilirsin Direksiyona pet şişe koymak işe yaramıyor Radyo manuel ayarlama FM radyo alt ortada 3 çizgi sol altta manuel ayar gibi gibi 50 dakika önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts