Mücahit Erdem 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Heroyu sattıktan sonra niyetim kışa doğru motor almaktı ancak iki hafta kadar anca dayanabildim. Bütçem doğrultusunda İlk başta XTZ 660 Tenerelere yoğunlaştım, ancak yakınlarda düzgün bir motor bulamadım. 2012 f650 ye fena yükseldim, pazarlıkta yaptım hatta ancak yürütme maliyetlerinin çok yüksek olması sebebiyle onu da eledim. Geçen hafta sarı sitede bakınırken bu motor denk geldi, arayıp pazarlığı yaptım ertesi günde aldım. Motorum 2023 model ktm 390 adventure tel jantlı. 20 bin km de ikinci sahibinden aldım. quick shifter var ancak yazılımla aktif edilmesi gerekliymiş. Onun haricinde viraj abssi, 2 farklı sürüş modu, ayarlı wp süspansiyon gibi özellikleri var. Hafta sonu Ermenek taraflarına doğru gittim. Totalde 500 km civarında yol yaptım. Şimdilik gayet memnunum. Yormadan 130 - 140 aralığında gidiyor. 170 kg civarında ağırlığıylıda arazide yormuyor. Geçiş dönemi için iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum 3 saat önce tarihinde Mücahit Erdem tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bizde herif tracer'i alacak diye sardık sarmaladık. Gitti arazi manyağı motör almış 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Bizde herif tracer'i alacak diye sardık sarmaladık. Gitti arazi manyağı motör almış Tracer i ciddi anlamda düşündüm abi de özgürlüğümüzü kısıtlar o makina. Bizim bir ayağımız sürekli toprakta. Normal şartlarda hero ile çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama Konya'da dağa çıkmak için en az 100 km lik asfalt sürüşü gerekli, asfaltta da hero yavaş kalıyordu. Bununla biraz daha hızlı reaksiyon alabiliyorum İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı olsun Murat Azalma yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah. Teşekkür ederim, sağolun 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun. Güzel günlerinizde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 19 dakika önce Yazar Paylaş 19 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Hayırlı olsun. Güzel günlerinizde kullanın. İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun, çok güzel seçim. Teşekkür ederim, sağolun Yorum bağlantısı
Recommended Posts