Mücahit Erdem 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Heroyu sattıktan sonra niyetim kışa doğru motor almaktı ancak iki hafta kadar anca dayanabildim. Bütçem doğrultusunda İlk başta XTZ 660 Tenerelere yoğunlaştım, ancak yakınlarda düzgün bir motor bulamadım. 2012 f650 ye fena yükseldim, pazarlıkta yaptım hatta ancak yürütme maliyetlerinin çok yüksek olması sebebiyle onu da eledim. Geçen hafta sarı sitede bakınırken bu motor denk geldi, arayıp pazarlığı yaptım ertesi günde aldım. Motorum 2023 model ktm 390 adventure tel jantlı. 20 bin km de ikinci sahibinden aldım. quick shifter var ancak yazılımla aktif edilmesi gerekliymiş. Onun haricinde viraj abssi, 2 farklı sürüş modu, ayarlı wp süspansiyon gibi özellikleri var. Hafta sonu Ermenek taraflarına doğru gittim. Totalde 500 km civarında yol yaptım. Şimdilik gayet memnunum. Yormadan 130 - 140 aralığında gidiyor. 170 kg civarında ağırlığıylıda arazide yormuyor. Geçiş dönemi için iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum 22 saat önce tarihinde Mücahit Erdem tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Bizde herif tracer'i alacak diye sardık sarmaladık. Gitti arazi manyağı motör almış 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: Bizde herif tracer'i alacak diye sardık sarmaladık. Gitti arazi manyağı motör almış Tracer i ciddi anlamda düşündüm abi de özgürlüğümüzü kısıtlar o makina. Bizim bir ayağımız sürekli toprakta. Normal şartlarda hero ile çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama Konya'da dağa çıkmak için en az 100 km lik asfalt sürüşü gerekli, asfaltta da hero yavaş kalıyordu. Bununla biraz daha hızlı reaksiyon alabiliyorum İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı olsun Murat Azalma yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah. Teşekkür ederim, sağolun 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun. Güzel günlerinizde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ayhan Asil yazdı: Hayırlı olsun. Güzel günlerinizde kullanın. İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun, çok güzel seçim. Teşekkür ederim, sağolun 2 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı olsun güzel motor,kazasız belasız inşallah 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hayırlı olsun bu da güzel. Kingde benzeri vardı. Epey güçlü gelmişti bana. Düşerim diyip bırakmıştım:) Şaka maka King'in elinden epey motör geçmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Sermet Gündoğdu yazdı: Hayırlı olsun güzel motor,kazasız belasız inşallah Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler, sağolun Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun bu da güzel. Kingde benzeri vardı. Epey güçlü gelmişti bana. Düşerim diyip bırakmıştım:) Şaka maka King'in elinden epey motör geçmiş. Sağolun, kingdeki bunun 3 katı falandı, bizimki gariban KTM si 😀 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun. Dominar 400 gibi ama biraz fazla elektronik var. Motor bloğu dominarla aşşağı yukarı aynı olması lazım. Kavrama değişecek olursa dominarınkine bakın önce, ktm yazmadığı için fiyat daha uygun. Motora düşkünlüğünüz varsa ki varmış, bunu zaten biliyorsunuzdur. Titreşim var mı bunda? Duke de fena titreşim var. Yakıtı da azdır bunun. İyi tırmanır bu. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Fatih Sarıkaya yazdı: Hayırlı olsun. Dominar 400 gibi ama biraz fazla elektronik var. Motor bloğu dominarla aşşağı yukarı aynı olması lazım. Kavrama değişecek olursa dominarınkine bakın önce, ktm yazmadığı için fiyat daha uygun. Motora düşkünlüğünüz varsa ki varmış, bunu zaten biliyorsunuzdur. Titreşim var mı bunda? Duke de fena titreşim var. Yakıtı da azdır bunun. İyi tırmanır bu. Teşekkür ederim Dominarla motor bloğu aynı olduğu söyleniyor ancak dominardan 4 beygir daha güçlü, 20 kg civarı daha hafif. Tek silindir olması sebebiyle titreşim illaki var ama rahatsız etmiyor. Titreşim mevzusu birazda alışkanlıkla alakalı, yüksek cc çok silindirli bir motordan sonra buna binen titriyor diyebilir, beni rahatsız etmedi. 110la giderken peglerde hissedilen titreşim 130 da kayboluyor. Aldığım zaman ortalama 3.5 litre gösteriyordu. Depoyu fulleyip çıktım yola, 130 km ortalama ile gittim bir kaç defa top speed de denedim, günün sonunda 4.1 pompa verisine ulaştım. Herodan sonra alt devirleri daha cansız geldi ama 6 bin devirden sonra çıldırıyor 4 saat önce tarihinde Mücahit Erdem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mücahit Erdem yazdı: Teşekkür ederim Dominarla motor bloğu aynı olduğu söyleniyor ancak dominardan 4 beygir daha güçlü, 20 kg civarı daha hafif. Tek silindir olması sebebiyle titreşim illaki var ama rahatsız etmiyor. Titreşim mevzusu birazda alışkanlıkla alakalı, yüksek cc çok silindirli bir motordan sonra buna binen titriyor diyebilir, beni rahatsız etmedi. 110la giderken peglerde hissedilen titreşim 130 da kayboluyor. Aldığım zaman ortalama 3.5 litre gösteriyordu. Depoyu fulleyip çıktım yola, 130 km ortalama ile gittim bir kaç defa top speed de denedim, günün sonunda 4.1 pompa verisine ulaştım. Herodan sonra alt devirleri daha cansız geldi ama 6 bin devirden sonra çıldırıyor Dominar ile blog aynı olsada, aynı elektroniğe sahip değiller. Çok sağlam motor bloğu var bunlarda. Yakıt avantajı olarak tek silindir çok iyi. Dominar ile yakıt verisi aynı. Ortak parça kullandıkları için, sizin avantajınıza bir durum var. Sizinkinde dohc motor var. Önceden dominarda sohc motor vardı, sonradan bunlarda dohc motora döndü. Ktm ile dominar kağıt üstünde aynı motoru kullansa da bana göre aynı motor değil. Her açıdan ktm daha kaliteli. Montaj olsun, elektronik ve malzeme kalitesi olarak ktm açık ara önde. Dominar 1. versiyon çok titreşimliydi, çift mile geçtikten sonra bariz azaldı. 170 km hızla giderken bile titreşim rahatsız etmiyordu. Bu sürate de çok çabuk çıkıyor. Motor tehlikeli bir alet dikkat edin. Araç sürücüleri sizi hiç bir zaman umursamayacaklar. 50 cc scooter ile büyük motora aynı muameleyi yapıyorlar. Birisi gerçekten motorcu, motoru keyif için kullanıyor, diğeri ise bir vasıta olarak. Ben bir kere görünmez olduğumu unuttum, hayatımı kararttılar. O günden beridir de motor benim için bitti. Araç alacak kadar parası, ehliyet alacak kadar da zekası olan herkes trafikte maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı uğurlu olsun motorun. Gayet mantıklı bir seçim yapmışsın. XT660 ve 390ADV arasında bariz bir performans farkı yok, biz müsait bir yerde iki motoru yarıştırdık. Düz yolda KTM geri kalmıyor hatta geçiyor ama rüzgar çoksa, hafif rampa varsa yada KTM de yük çok ise Yamaha daha torklu olduğu için öne geçiyor. 2012 F650GS güzel motordur fakat 200cc den 800cc'ye geçmek mantıklı olmazdı. Son olarak umarım parça konusunda spormoto'ya işin düşmez, ben hali hazırda KTM sahibiyim, daha lazım olan bir parçanın stoklarında olduğuna şahit olmadım. Yollarda karşılaşmak üzere... 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Dominar ile blog aynı olsada, aynı elektroniğe sahip değiller. Çok sağlam motor bloğu var bunlarda. Yakıt avantajı olarak tek silindir çok iyi. Dominar ile yakıt verisi aynı. Ortak parça kullandıkları için, sizin avantajınıza bir durum var. Sizinkinde dohc motor var. Önceden dominarda sohc motor vardı, sonradan bunlarda dohc motora döndü. Ktm ile dominar kağıt üstünde aynı motoru kullansa da bana göre aynı motor değil. Her açıdan ktm daha kaliteli. Montaj olsun, elektronik ve malzeme kalitesi olarak ktm açık ara önde. Dominar 1. versiyon çok titreşimliydi, çift mile geçtikten sonra bariz azaldı. 170 km hızla giderken bile titreşim rahatsız etmiyordu. Bu sürate de çok çabuk çıkıyor. Motor tehlikeli bir alet dikkat edin. Araç sürücüleri sizi hiç bir zaman umursamayacaklar. 50 cc scooter ile büyük motora aynı muameleyi yapıyorlar. Birisi gerçekten motorcu, motoru keyif için kullanıyor, diğeri ise bir vasıta olarak. Ben bir kere görünmez olduğumu unuttum, hayatımı kararttılar. O günden beridir de motor benim için bitti. Araç alacak kadar parası, ehliyet alacak kadar da zekası olan herkes trafikte maalesef. Çok doğru söylüyorsunuz, özellikle son dönemde hem arabacılar hem motorcular bi acayip oldu. Saygızılık, bencillik vurdum duymazlık hat safhada. Allah hepimizi korusun kazadan beladan 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Hayırlı uğurlu olsun motorun. Gayet mantıklı bir seçim yapmışsın. XT660 ve 390ADV arasında bariz bir performans farkı yok, biz müsait bir yerde iki motoru yarıştırdık. Düz yolda KTM geri kalmıyor hatta geçiyor ama rüzgar çoksa, hafif rampa varsa yada KTM de yük çok ise Yamaha daha torklu olduğu için öne geçiyor. 2012 F650GS güzel motordur fakat 200cc den 800cc'ye geçmek mantıklı olmazdı. Son olarak umarım parça konusunda spormoto'ya işin düşmez, ben hali hazırda KTM sahibiyim, daha lazım olan bir parçanın stoklarında olduğuna şahit olmadım. Yollarda karşılaşmak üzere... 13 senedir aktif olarak motor kullanıyorum, yüksek cc tecrübem var o yüzden f650 yi kullanmakta zorlanmadım ama kime sorduysam eski bmw den uzak dur dedi. Duygularım ve mantığım arasında kalıp mantığı seçtim 660 uzun yıllardır hayalimde olan bir motordu şimdiye kadar da hiç kullanmadım. Bu süreçte bir kaç farklı motoru test etme fırsatı buldum açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Bir kaç sene 390 ile devam edip sonrasında T7, Toureg ya da 790 adv ye geçerim diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Hayırlı olsun. Dominar 400 gibi ama biraz fazla elektronik var. Motor bloğu dominarla aşşağı yukarı aynı olması lazım. Kavrama değişecek olursa dominarınkine bakın önce, ktm yazmadığı için fiyat daha uygun. Motora düşkünlüğünüz varsa ki varmış, bunu zaten biliyorsunuzdur. Titreşim var mı bunda? Duke de fena titreşim var. Yakıtı da azdır bunun. İyi tırmanır bu. Motor bloğunun içinde bajaj yazıyor. Ktm mühendisliğile bajaj üretimi aslında domina ile bunun silindir kapağı farklı. Bu zaten tek buji. Mücahit Erdem yazdı: 13 senedir aktif olarak motor kullanıyorum, yüksek cc tecrübem var o yüzden f650 yi kullanmakta zorlanmadım ama kime sorduysam eski bmw den uzak dur dedi. Duygularım ve mantığım arasında kalıp mantığı seçtim 660 uzun yıllardır hayalimde olan bir motordu şimdiye kadar da hiç kullanmadım. Bu süreçte bir kaç farklı motoru test etme fırsatı buldum açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Bir kaç sene 390 ile devam edip sonrasında T7, Toureg ya da 790 adv ye geçerim diye düşünüyorum. Rotax makinalı. Hiç tavsiye etmem. Parça bulabilseniz de alabilir misiniz bilmiyorum. MArş rubleleri kısaca marş kısmı çok sıkıntılı bunların. f650 gs dakar kullandım bir süre. O mu bana bindi ben mi ona bilemiyorum. Çok temiz denk gelirse belki keyif verir de yaşlı ve yorgun sonuçta önermem. Motor keyifli miydi? evet çok. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. Çok güzel bir seçim olmuş bence herodan sonra. Bende de hero var şu anda. Günlük işler için ve hafta sonu bir yerleri gezmek için kullanıyorum. Şimdilik çok memnunum. Ama dediğiniz gibi biraz uzak bir yerlere gitmek için yavaş kalıyor. Yolda arabalar ile aynı hızda gidebileceğim bir motor almak istiyorum ama bütçem şimdilik hiç müsait değil. Bir kaç sene daha kullanıp bende bundan CF 450 MT ye geçmeyi düşünüyorum. Hem teknolojik özellikleri hem de görünüşü çok hoşuma gidiyor. Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Murat Gedik yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. Çok güzel bir seçim olmuş bence herodan sonra. Bende de hero var şu anda. Günlük işler için ve hafta sonu bir yerleri gezmek için kullanıyorum. Şimdilik çok memnunum. Ama dediğiniz gibi biraz uzak bir yerlere gitmek için yavaş kalıyor. Yolda arabalar ile aynı hızda gidebileceğim bir motor almak istiyorum ama bütçem şimdilik hiç müsait değil. Bir kaç sene daha kullanıp bende bundan CF 450 MT ye geçmeyi düşünüyorum. Hem teknolojik özellikleri hem de görünüşü çok hoşuma gidiyor. Teşekkür ederim sağolun, Çinlileri pek önermem size. Çinlilerin güzel motorları var gerçekten MT den onlardan biri ancak distribitör ve servisler sorunlu. Genellikle getirdikleri motorlarda süreklilik olmuyor. MT nin de aynı şekilde şu anda sıfırı gelmiyor. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mücahit Erdem yazdı: 13 senedir aktif olarak motor kullanıyorum, yüksek cc tecrübem var o yüzden f650 yi kullanmakta zorlanmadım ama kime sorduysam eski bmw den uzak dur dedi. Duygularım ve mantığım arasında kalıp mantığı seçtim 660 uzun yıllardır hayalimde olan bir motordu şimdiye kadar da hiç kullanmadım. Bu süreçte bir kaç farklı motoru test etme fırsatı buldum açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Bir kaç sene 390 ile devam edip sonrasında T7, Toureg ya da 790 adv ye geçerim diye düşünüyorum. Bende çocukluğumdan beri 2 teker üstündeyim diyebilirim. Piyasadaki birçok motosikleti de kullandım sanırım(racing, chooper vs hariç). XT660 ve türevi motorlar... Benim açımdan her işi yapabilen bir motor ama yaptığı hiçbir işi de tam yapamayan bir motor. Arazi girer ama arazi için ağır süspansiyonları zayıf, uzun yola gider ama uzun yol için konforsuz, gücü yeterli ama ürettiği güce göre çok yakıyor gibi. F800GS kullandım, F650 ile çok yakın motorlardır. Oda sağlam güzeldir fakat motosiklete kendiniz müdahale edemiyorsanız servisler, ustalar üzer insanı. Ben arka teker rulmanlarını yenilemek istediğimde, BMW parça numarası ile alırsam 10binlira tutan parçalar, ölçülerine göre piyasadan aldığımda bin lira falan tutmuştu. İnsanların BMW den uzak dur demesinin sebebi de biraz bundan kaynaklanıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Motor bloğunun içinde bajaj yazıyor. Ktm mühendisliğile bajaj üretimi aslında domina ile bunun silindir kapağı farklı. Bu zaten tek buji. Kötü olmuş tek buji olması. 3 bujinin verimli olmadığını mı düşünmüşler yoksa. Yorum bağlantısı
Recommended Posts