İçeriğe Yönlendir

insignia alt devirdeki gaz boşluğu

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

Merhaba 1,6 dizel insignia larda kasa ağırlığından yada programlamadan bilmiyorum ilk viteslerde alt devirlerde hantallık var.

Bunu çözmek için pedal box cihazları nasıldır ? Her hangi bir güç artışı beygir tork artışı istemiyorum.

Pedal tepkime cihazı kullanan yada daha önce kullanmış birileri var ise yorum yazarlarsa sevinirim.

KN Yada BMC filtre alayım dedim fiyatları pedal tepkime cihazları ile neredeyse aynı. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bende kutu içi kn filtre var, aracın çekişine bir faydasını hissetmedim.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Köksal Yılmaz yazdı:

Evet benimde eski ceed de vardı :) bende esktra bir alt devir hızlanması hissetmiyordum

https://pedalset.com/ şu cihazı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Atmosferik benzinli için yazıyorum açık filtre ile alt devir daha da ölüyordu, üst devir tepkisi artıyordu.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
İlkay Başaran yazdı:

Atmosferik benzinli için yazıyorum açık filtre ile alt devir daha da ölüyordu, üst devir tepkisi artıyordu.

zaten açık filtre turbo dizel için pek önerilmez kutu içi düşünmüştüm fiyatları uçmuş gitmiş pedal set cihazı daha ucuz

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Sinan Akgöl yazdı:

Cok bir etki etmez yazilimsiz. Bosuna para vermeyin

ben zaten yazılım istemiyorum araca ekstra yüklemeyi sevmiyorum açıkcası tüm parçalar daha çabuk arıza verebiliyor. onun için alt devirlerde daha çabuk gaz yemesini istiyorum o kadar

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Köksal Yılmaz yazdı:

kutudan çıkartmışmıydınız takmadan önce :P şaka bir tarafa turbo beslemeli dizel de fark hissetmezken kompresörlü arabada fark hissetmiştim. temel fark da gaz tepkisi idi. sonra sadece gürültü çıkıyordu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Murat Öngür
    • Mücahit Erdem
  • Yeni Oluştur...