Murat Öngür 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Merhaba 1,6 dizel insignia larda kasa ağırlığından yada programlamadan bilmiyorum ilk viteslerde alt devirlerde hantallık var. Bunu çözmek için pedal box cihazları nasıldır ? Her hangi bir güç artışı beygir tork artışı istemiyorum. Pedal tepkime cihazı kullanan yada daha önce kullanmış birileri var ise yorum yazarlarsa sevinirim. KN Yada BMC filtre alayım dedim fiyatları pedal tepkime cihazları ile neredeyse aynı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Bende kutu içi kn filtre var, aracın çekişine bir faydasını hissetmedim. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Bende kutu içi kn filtre var, aracın çekişine bir faydasını hissetmedim. Evet benimde eski ceed de vardı bende esktra bir alt devir hızlanması hissetmiyordum https://pedalset.com/ şu cihazı düşünüyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Atmosferik benzinli için yazıyorum açık filtre ile alt devir daha da ölüyordu, üst devir tepkisi artıyordu. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 18 dakika önce Yazar Paylaş 18 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Atmosferik benzinli için yazıyorum açık filtre ile alt devir daha da ölüyordu, üst devir tepkisi artıyordu. zaten açık filtre turbo dizel için pek önerilmez kutu içi düşünmüştüm fiyatları uçmuş gitmiş pedal set cihazı daha ucuz Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Cok bir etki etmez yazilimsiz. Bosuna para vermeyin Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 dakika önce Yazar Paylaş 4 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Cok bir etki etmez yazilimsiz. Bosuna para vermeyin ben zaten yazılım istemiyorum araca ekstra yüklemeyi sevmiyorum açıkcası tüm parçalar daha çabuk arıza verebiliyor. onun için alt devirlerde daha çabuk gaz yemesini istiyorum o kadar Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Bende kutu içi kn filtre var, aracın çekişine bir faydasını hissetmedim. kutudan çıkartmışmıydınız takmadan önce :P şaka bir tarafa turbo beslemeli dizel de fark hissetmezken kompresörlü arabada fark hissetmiştim. temel fark da gaz tepkisi idi. sonra sadece gürültü çıkıyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts