Murat Öngür 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: pedal boz extra katmaz pedal verisini ileri iteler, enjektöre bağlananı çok bilinçli ayar yapmalı üretici verisi lazım. yazılım da bilinçli yapılırsa tabii tercih ederim ettim de . evet pedal box lar ekstra güç katmıyor aradaki gecikmeyi ortadan kaldırıyor , onu biliyorum abi sadece daha çabuk gaz devreye giriyor. 20 saat önce tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: pedal boz extra katmaz pedal verisini ileri iteler, enjektöre bağlananı çok bilinçli ayar yapmalı üretici verisi lazım. yazılım da bilinçli yapılırsa tabii tercih ederim ettim de . Sana katılıyorum abi zaten motorun set değeri var gaza fazla bassan pedal box tepkisi vermiş oluyor. Turbo gecikmesi normal birşey, eğer daha hızlı tepki isteniyor ise elektrik motor destekli turbo şarj gerekli pedal gibi basit şeyler boşa zaman kaybı bence sürekli anlık basınçlı hava üretecek bir yapı olsun ki abi güç ortaya çıksın. Milleti böyle pedal box gibi şeylerle kekliyorlar bence 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts