İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Koca koca adamlar oyuncak şarj edip yarışıyor 1 5 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Aydın abi yolu karıştırmış Antalya'dan dönüp geliyoruz 1 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Pilli arabası olmayan gelmesin. Fakir sevmiyoruz 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 300 km yol yapmak için yarım saat bekleyenleri üzmeyelim 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Pilli oyuncaklarla gelenler et mangal vb yememeli bence. Küçük haplarla takılsınlar. Organik has içten yanmalı motorlu araç kullanan adam işi mangal 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emin Önal yazdı: Bu amca köyden biri galiba 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Pilli oyuncaklarla gelenler et mangal vb yememeli bence. Küçük haplarla takılsınlar. Organik has içten yanmalı motorlu araç kullanan adam işi mangal Böbrek taşı kafam kadar olanlar yazmasın köfteler soğuyor 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ev sahiplerine öncelike akabinde tüm arkadaşlara ve ağabeylere teşekkürler. İlk katılımım oldu ve çok mutlu oldum. 7 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Pilli oyuncaklarla gelenler et mangal vb yememeli bence. Küçük haplarla takılsınlar. Organik has içten yanmalı motorlu araç kullanan adam işi mangal Düşündümde hakikaten bugün mangalların başında sadece içten yanmalılar vardı Ahmet abi Adnan abi Oğuzkan Talha Serdal Furkan Mustafa 1 6 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Adnan Çakır yazdı: Ben 🥺 Sen araban pilli değil abi doğru Ekledim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Yine kaç çakmak gitti kimbilir Kibritim bile çalındı Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Biz vardık. Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık. Mustafa eşsiz misafirperverliğin için sana ayrı teşekkür. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce Servet Aydın yazdı: Lan! Sapanım kimde! 😙 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Servet Aydın yazdı: Lan! Sapanım kimde! Abi sapan yanlış kişilerin elinde, senden sonra neleri neleri sapanla vurdular … Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Mustafa abi teşekkür ederiz kapını açtığın için, çok güzeldi herşey. Gelen herkesin ayağına sağlık. Ama bişey sorcam Farih abi traktörü niye geri içeri alamadı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts