Fatih Uzun 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Güzel toplantı olmuş,Bozüyük e kadar ekiple geldim ama artık ihyiyarladık,geç saate kalacağımı ve Burdurdan sonra yağmur olduğunu görünce müsade isteyip Antalya ya devam ettim,bir dahaki sefere inşallah.Bunarada pilli konvoyda corollanın ortolama sı 4.4 e düştü kimse pili bitecek diye basmıyorher gördükleri şarj istasyonunda durduk pilli araba eziyetmiş çok net gördüm. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Mustafa abi teşekkür ederiz kapını açtığın için, çok güzeldi herşey. Gelen herkesin ayağına sağlık. Ama bişey sorcam Farih abi traktörü niye geri içeri alamadı ? Geri vitesi bulamadı. Ondan. 😂 zaten kendisi de çalıştıramadı. Pilliye binen ne anlar 3.000 cc motordan 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce yine bulaşık yıkattılar. 😉 (herkese teşekkür ederim, hızlıca ayrılmak zorunda kaldım.) 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Yüreklerinize sağlık arkadaşlar seneye kısmetse daha erkene alalım havalar soğumadan 🧿 Servet Aydın yazdı: Lan! Sapanım kimde! Söylemeyiz ki 😎 Yorum bağlantısı
Recommended Posts