Fatih Uzun 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Güzel toplantı olmuş,Bozüyük e kadar ekiple geldim ama artık ihyiyarladık,geç saate kalacağımı ve Burdurdan sonra yağmur olduğunu görünce müsade isteyip Antalya ya devam ettim,bir dahaki sefere inşallah.Bunarada pilli konvoyda corollanın ortolama sı 4.4 e düştü kimse pili bitecek diye basmıyorher gördükleri şarj istasyonunda durduk pilli araba eziyetmiş çok net gördüm. 1 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Mustafa abi teşekkür ederiz kapını açtığın için, çok güzeldi herşey. Gelen herkesin ayağına sağlık. Ama bişey sorcam Farih abi traktörü niye geri içeri alamadı ? Geri vitesi bulamadı. Ondan. 😂 zaten kendisi de çalıştıramadı. Pilliye binen ne anlar 3.000 cc motordan 3 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 12 saat önce Paylaş 12 saat önce yine bulaşık yıkattılar. 😉 (herkese teşekkür ederim, hızlıca ayrılmak zorunda kaldım.) 3 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Yüreklerinize sağlık arkadaşlar seneye kısmetse daha erkene alalım havalar soğumadan 🧿 Servet Aydın yazdı: Lan! Sapanım kimde! Söylemeyiz ki 😎 4 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Pilli arabası olmayan gelmesin. Fakir sevmiyoruz Bazı sebeplerden dolayı gelemedik ne çok pilli varmış ... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Herkese herşey için teşekkürler elinize emeğinize sağlık. Ahmet' in salata ve köftelere dokunuşu lezzetini ikiye katladı. Emmi sayesinde EV3 ün hemen hemen menüsünü öğrendim olur da alır isek zorluk çekmem. Ama yol tutuşu sessizliği ve rahatlığı güzel. İyi günlerde kullanılsın. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Bu kadar hypermiles yeter, foto finish i paylaşırım 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ev sahibimiz, kıymetli dostumuz Mustafa Emeklerini esirgemeyen, başta Furkan’ımız olmak üzere Uzaktan, yakından katılım sağlayan tüm dostlara teşekkür ederim. Çok keyif aldım, çok güzel bir gün idi. 4 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yine kaç çakmak gitti kim bilir Cebimde epey çakmakla döndüm. İstanbul'a yolun düşerse uğra ,suçu sana.... Ay yani hediye edeyim. Başta ev sahibimiz olmak üzere, katılanlara çok teşekkür. Çok güzel bir gün oldu. Epey farklı marka cereyanlı araba gördüm. Beğenmedim desem yalan. Ehtiyarlar içinde faydalı, romatizmaya iyi geliyor. @Ali Cihangiroğlu da alırsa, bende niyeti bozacağım. 1 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Evdeyim, ev sahiplerine teşekkür ederim, sizleri görmek güzel, 6 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Evdeyim, ev sahiplerine teşekkür ederim, sizleri görmek güzel, Bizde sana teşekkür ederiz abi, sende ev sahibi gibiydin, köfte, salata, tavuk ne varsa elinden geçti Gelen herkesin ayaklarına sağlık, çok güzel bir gündü. Mustafa zaten Mustafa... Pilli bebekler, Talha nın V6 egzos sesinden sonra durduğu yerde %50 batarya kaybetti. Zor gittiler bence geri, bozulmuş olabilir hücreler diyolaaaa 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Avcı yazdı: Bizde sana teşekkür ederiz abi, sende ev sahibi gibiydin, köfte, salata, tavuk ne varsa elinden geçti Gelen herkesin ayaklarına sağlık, çok güzel bir gündü. Mustafa zaten Mustafa... Pilli bebekler, Talha nın V6 egzos sesinden sonra durduğu yerde %50 batarya kaybetti. Zor gittiler bence geri, bozulmuş olabilir hücreler diyolaaaa Pilli arabaları hiç olmamışsa 😁 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Ben bi daha uçak ile geleceğim @Talha Bilgibeni havaalanından alır Adana dan gelen bebe benim le aynı saatte eve girdi. Traktöre gelince sen 415 fiat duydun mu desem google dan aratacak gençler bana laf atmış inter 444 desem oooooo. Neyse arabam yıkandı karnım doydu. Emeği geçenlere Mustafa hariç sağolsunlar vrolsunlar. Seneye Eylül başında yapalım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Fatih Keskin yazdı: Ben bi daha uçak ile geleceğim @Talha Bilgibeni havaalanından alır Adana dan gelen bebe benim le aynı saatte eve girdi. Traktöre gelince sen 415 fiat duydun mu desem google dan aratacak gençler bana laf atmış inter 444 desem oooooo. Neyse arabam yıkandı karnım doydu. Emeği geçenlere Mustafa hariç sağolsunlar vrolsunlar. Seneye Eylül başında yapalım Çayı nasıl döktün üstüne, bir anlatsana 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Uzun bir aradan sonra dostlarla yeniden buluşmak güzeldi . Ev sahibi Mustafa ve ev sahipliği yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Çok güzel ağırlandık herkes seferber oldu , eksiksiz 10 numara bir gün geçirdik. Diğer video ve fotoğraflar emmide. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts