Ahmet Kiriş 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Bazı sebeplerden dolayı gelemedik ne çok pilli varmış ... Kötü bişey yok inşallah abim Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Kötü bişey yok inşallah abim Oğlanın sınavı varmış tarihe iyi bakamamışım ... Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Toplantının en araba gibi arabası Talha'nın kükreyen Mercedesi idi. Maşallah diyelim. Furkan'ın tüplü bebesi yanında pek bi sessiz kaldı. Bizim pilliler zaten sinek vızıltısı. Allah razı olsun abi, bir sonraki buluşmada ona da (yanlış anlaşılmasın mersosuna) çift kumandalı egzoz takacağız Fatih Keskin yazdı: Ben bi daha uçak ile geleceğim @Talha Bilgibeni havaalanından alır Adana dan gelen bebe benim le aynı saatte eve girdi. Traktöre gelince sen 415 fiat duydun mu desem google dan aratacak gençler bana laf atmış inter 444 desem oooooo. Neyse arabam yıkandı karnım doydu. Emeği geçenlere Mustafa hariç sağolsunlar vrolsunlar. Seneye Eylül başında yapalım anlaştık abi zaten traktör gibi sesli … tam sana göre 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Furkan Avcı yazdı: Bende takacam o egzosdan, tüpe sövdükten sonra bir turda ona sövsünler Beni koca koca silindirli V6 motorum olacak, bir dakika durmam (Gaz veren adam) 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce o değil de fena yedik, çok keyifli idi, traktör bizi ezmedi o da iyi idi , mitsubishi kamyoneti kurcalamayı unuttum emeği geçen herkese teşekkürler, 13 yaşında gagıla bakmadan pil konusunu emmiye anlatan genç üye fevkalade idi, not: o küfteler buraya nasıl gelir 4 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: Ben olsam v6 satar v8 alırım Dimi offf koyayım şuraya bir tane geriye yaslanın sesi açın 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: Ben bi daha uçak ile geleceğim @Talha Bilgibeni havaalanından alır Adana dan gelen bebe benim le aynı saatte eve girdi. Traktöre gelince sen 415 fiat duydun mu desem google dan aratacak gençler bana laf atmış inter 444 desem oooooo. Neyse arabam yıkandı karnım doydu. Emeği geçenlere Mustafa hariç sağolsunlar vrolsunlar. Seneye Eylül başında yapalım Arabanı yıkadın. Traktöre bindin. Sonra Mustafa sağolmasın. seneye sen gelme. 🤪 Mazot parası da vermedin zaten. Peynir tatlısı da getirmedin. Hep zarar Çağlar Bayur yazdı: o değil de fena yedik, çok keyifli idi, traktör bizi ezmedi o da iyi idi , mitsubishi kamyoneti kurcalamayı unuttum emeği geçen herkese teşekkürler, 13 yaşında gagıla bakmadan pil konusunu emmiye anlatan genç üye fevkalade idi, not: o küfteler buraya nasıl gelir Abi lütfen. O bir Toyota. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Seneye ben gelmiycem! Dışarda salıncakta da yatmıycam ısrar etmeyin Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Çok güzel bir buluşma olmuş. Hepinize afiyet olsun. Katılan herkesin ayağına sağlık. Ev sahiplerine de forum adına teşekkür ederiz. İlk defa bu kadar pilli araba bir arada herhalde Forum’dan… Yorum bağlantısı
Recommended Posts