Murat Öngür 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mustafa Çayır yazdı: Harika olur abi. 👍 Ya sen küçükken böyle değildin. Ne oldu sana? Mangalı sana bırakıyoruz o zaman 😅 gelebilsem hiç sorun değil çok güzel tavuk sosu yaparım aslında memleketime de ( Bilecik ) yakın ama malum iş güç Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Maşallah hep heves ediyordum bu buluşmalarınıza müsade olursa bu sefer bende katılmak isterim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Selim Bilgin yazdı: Tefeciler buluşması diye okudum, Sonra bir daha baktım Tekelciler diye okudum. Mustafa Çayır yazdı: İçerisi şampiyonlar ligi. Galericiler tefeciler. Sen de katıl 🤪 Muhittin abi emekli olmadan önceydi sanırım konuşulan konulardan sonra @Muhittin Kaplan abi: la bari benim yanımda konuşmayın demişti @Selim Bilgin bence ayarla gel Fatih Keskin yazdı: Ben Trakya ekibine de söyleyeyim @Furkan Avcı sen de sağlam gel unutma nevaleyi Tabiki abi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Selim Bilgin yazdı: Tefeciler buluşması diye okudum, Sonra bir daha baktım Tekelciler diye okudum. İyi tek başıma değilmişim Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Buluşma saati var mı ? Erken gelen mangalı salatayı hazırlar 😂 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Buluşma saati var mı ? Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar 5 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar Mercedese binebiliyormuyuz bakabiliyormuyuz 😁 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar Beni merkezden alırsın abi dimi Adnan Çakır yazdı: Erken gelen mangalı salatayı hazırlar 😂 Bir Ankara'lı olarak mangaldan falan hiç anlamam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar Bozüyük'te doldurup gelmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Mercedese binebiliyormuyuz bakabiliyormuyuz 😁 En son karşına geçip çay içerken izlemeye izin veriyordu. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ersen Tapan yazdı: En son karşına geçip çay içerken izlemeye izin veriyordu. Yapma be abi... 🙂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Furkan Avcı yazdı: Dağ başında pil şarj aleti aramasalar 12:00-13:00 gibi tefecilere düşüyorlar MersoM nerede Serdal Soysal yazdı: Mustafam her zamanki gibi süper bir gün olacak hazırlıklardan belli gelecek arkadaşlar planlarını tam gün yapsın güneş batmadan ayrılmayın sonra bir demlik çayı kardeşimle içmek zorunda kalıyoruz 😂 inişten sonra şarza bağımlı oluoz Yorum bağlantısı
Serhat Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Bende Tesla sahibi olan dostumla gelmeyi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce ben sabah 5 te çıkar kahvaltıya giderim haberiniz olsun Serhat Işık yazdı: Bende Tesla sahibi olan dostumla gelmeyi düşünüyorum. kim len o beni de alın 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ben tek gidecem yancı varken pil fazla yakıyo 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Serhat Işık yazdı: Bende Tesla sahibi olan dostumla gelmeyi düşünüyorum. her kimse bana da uğrayın Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Buluşma saati var mı ? saat yok ama 13:00 den sonraya kalmayın bence Sinan Akgöl yazdı: Mercedese binebiliyormuyuz bakabiliyormuyuz 😁 Ne demek efem her zaman ama sonradan olacaklara karışmam Oğuzkan Işık yazdı: Beni merkezden alırsın abi dimi Bir Ankara'lı olarak mangaldan falan hiç anlamam Ankara merkezden mi, S le gelip kapıdan şöför gibi alayım mı Çağlar Bayur yazdı: MersoM nerede inişten sonra şarza bağımlı oluoz 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Furkan Avcı yazdı: saat yok ama 13:00 den sonraya kalmayın bence Ne demek efem her zaman ama sonradan olacaklara karışmam Ankara merkezden mi, S le gelip kapıdan şöför gibi alayım mı Ağabeyin eli tutulmaz der En kotu notere gideriz 😂 4 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Gelen arkadaşlardan ricam olacak. salıncakta Servet abiden kimseye yer kalmayacağından dolayı lütfen kamp sandalyesi getirin. Ve etlerin soğumaması adına en az 2 adet daha mangal rica ediyorum. Parça parça pişirince hem etler kayış gibi oluyor. Hem de soğuyor. 3-4 mangal aynı anda yakarsak hep birlikte ve sıcak yeriz. Başka ihtiyaç olursa paylaşırım. Talha Bilgi yazdı: Maşallah hep heves ediyordum bu buluşmalarınıza müsade olursa bu sefer bende katılmak isterim. Ne demek. Katılım ücreti olan 10.000 $ ödediğiniz takdirde toplantılara katılabilirsiniz 🤪😂 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts