Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Güzel toplantı olmuş,Bozüyük e kadar ekiple geldim ama artık ihyiyarladık,geç saate kalacağımı ve Burdurdan sonra yağmur olduğunu görünce müsade isteyip Antalya ya devam ettim,bir dahaki sefere inşallah.Bunarada pilli konvoyda corollanın ortolama sı 4.4 e düştü kimse pili bitecek diye basmıyorher gördükleri şarj istasyonunda durduk pilli araba eziyetmiş çok net gördüm. 1 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Mustafa abi teşekkür ederiz kapını açtığın için, çok güzeldi herşey. Gelen herkesin ayağına sağlık. Ama bişey sorcam Farih abi traktörü niye geri içeri alamadı ? Geri vitesi bulamadı. Ondan. 😂 zaten kendisi de çalıştıramadı. Pilliye binen ne anlar 3.000 cc motordan 2 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce yine bulaşık yıkattılar. 😉 (herkese teşekkür ederim, hızlıca ayrılmak zorunda kaldım.) 2 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yüreklerinize sağlık arkadaşlar seneye kısmetse daha erkene alalım havalar soğumadan 🧿 Servet Aydın yazdı: Lan! Sapanım kimde! Söylemeyiz ki 😎 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Servet Aydın yazdı: Pilli arabası olmayan gelmesin. Fakir sevmiyoruz Bazı sebeplerden dolayı gelemedik ne çok pilli varmış ... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Herkese herşey için teşekkürler elinize emeğinize sağlık. Ahmet' in salata ve köftelere dokunuşu lezzetini ikiye katladı. Emmi sayesinde EV3 ün hemen hemen menüsünü öğrendim olur da alır isek zorluk çekmem. Ama yol tutuşu sessizliği ve rahatlığı güzel. İyi günlerde kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Bu kadar hypermiles yeter, foto finish i paylaşırım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Ev sahibimiz, kıymetli dostumuz Mustafa Emeklerini esirgemeyen, başta Furkan’ımız olmak üzere Uzaktan, yakından katılım sağlayan tüm dostlara teşekkür ederim. Çok keyif aldım, çok güzel bir gün idi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts