Mustafa Çayır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce evvelki sene önce kasım da toplandık. geçen sene eylül de yapmışız. e artık zamanı gelmiş. buluşma tarihi olarak 04/10/2026 çok uygun bir tarih gibi görünüyor. yine de herkesin uygunluk durumu ve hava şartları göz önüne alınarak tarih belirlenebilir. gelelim katılım şartlarına; üstünüzü iyi giyinin, gelince koltukta uyumak yasak!, traktöre binmek isteyen odun kesmek zorunda, peynir tatlısı (bir kişi getirse de olur), şarjlı,pilli vs vb araçla gelecekseniz pilinizi iyi doldurun kardeşim. sonra arkanızdan type-c kablo ile geziyoruz artık forum üyesi sayılan 'arap ve kızım' a mama getirmek şart. geri kalan çay, yemek, köfte, mangal işleri kolay. eski gelenler bahçeyi çok değişik bulacak. he bi de salıncağa otomat koydum. haberiniz ola ne de olsa el yapımı 6 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa bahçeye neler etmişsiinnn Mustafa Çayır yazdı: gelince koltukta uyumak yasak!, Yarım saat soba yanında şekerlerim kardeşim. fiks. Mustafa Çayır yazdı: artık forum üyesi sayılan 'arap ve kızım' a mama getirmek şart. Böyle şarta can kurban. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Geçen sene gelememiştim. Bu sene inşallah gelirim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce traktörün depoyu doldur bu sefer bi Ank yapıp geleceğim bi de mühimmat sağlam geleyim bu sefer Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Geçen sene gelememiştim. Bu sene inşallah gelirim bekleriz Ali Darbaz yazdı: Burası tüfekli yer miydi karıştırma oraları ali abii Fatih Keskin yazdı: traktörün depoyu doldur bu sefer bi Ank yapıp geleceğim bi de mühimmat sağlam geleyim bu sefer mühimmat ne demekti abi? hee anladım mazot bidonuyla gelcen seenn. tamam Emin Önal yazdı: Yarım saat soba yanında şekerlerim kardeşim. fiks. soba yakmıcam ki Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Geçen sene gelememiştim. Bu sene inşallah gelirim Kesin 350 lik bişi buldun, Oğuzkan 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gelecek bir pilli buluruz ya 1- Ben 2-ben (daha dün oradaydım söğüt yolu boş) Mustafa Çayır yazdı: forum üyesi sayılan 'arap ve kızım' a mama en kralından somon benden 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben de gelmek isterdim ama o tarihlerde uzakta olacağım. Bu defa konumu baştan paylaşın bence, yanlış yerlere gidenler olmuştu 😂 @Haşmet Güngör 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Kesin 350 lik bişi buldun, Oğuzkan Ben paramı yanımda götüreyimde birini kandırırım heralde Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Tefeciler buluşması diye okudum, Sonra bir daha baktım Tekelciler diye okudum. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Selim Bilgin yazdı: Tefeciler buluşması diye okudum, Sonra bir daha baktım Tekelciler diye okudum. İçerisi şampiyonlar ligi. Galericiler tefeciler. Sen de katıl 🤪 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Uygun olursak bizim bebeyide alır gelirim . hava şartları uygun olursa drone çekimi yapar bize. Yorum bağlantısı
Recommended Posts