Muhammed Eren ŞAKAR Perşembe 15:03 Paylaş Perşembe 15:03 Merhaba, Görsellerde yer aldığı gibi aracımın jantını sürttüm. Bu hasar güvenlik açısından sorun yaratır mı? Ek olarak elmas kesim jant olduğu için yapılması gereken işlemler hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Perşembe 15:54 Paylaş Perşembe 15:54 İçten kaynak yapılıp takip edilmesi lazım , çatlak tekrar ediyor mu ? yada kaldığı yerden devammı ediyor diye . 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Perşembe 16:06 Paylaş Perşembe 16:06 Kaynak yapacak kadar bir sorun göremedim, hava kaçağı var mı? 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Eren ŞAKAR Perşembe 16:24 Yazar Paylaş Perşembe 16:24 Merhaba, herhangi bir kaçak yok. Güvenlik açısından problem olur mu diye merak ettim. Bir de tamiratı tuzlu mu olur? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Perşembe 17:15 Paylaş Perşembe 17:15 Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bir sorun yok gibi. 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 17:19 Paylaş Perşembe 17:19 Jant değil de lastiğe bakmak lazım, ufak bir polisajla bile toparlar o jant. Lastikte zedelenme var gördüğüm kadarıyla, tel kırılması vs olduysa problem olur 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 18:51 Paylaş Perşembe 18:51 o gri parçanın üzerini zımparalayıp fırça ile vernik sürüp devam etmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Cuma 06:39 Paylaş Cuma 06:39 Çok büyük bir sıkıntı görünmüyor, halledilir gibi geliyor. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Cuma 06:56 Paylaş Cuma 06:56 Selçuk Bakış yazdı: Kaynak yapacak kadar bir sorun göremedim, hava kaçağı var mı? tümsek sert fren yada çukurlarda çatlak ilerlemez mi ? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cuma 10:19 Paylaş Cuma 10:19 Murat Öngür yazdı: tümsek sert fren yada çukurlarda çatlak ilerlemez mi ? çatlak yok ki, sürtme var Yorum bağlantısı
Murat Öngür Cuma 11:00 Paylaş Cuma 11:00 Selçuk Bakış yazdı: çatlak yok ki, sürtme var büyütüp bakın kılcal çatlak var Yorum bağlantısı
Muhammed Eren ŞAKAR Cuma 12:03 Yazar Paylaş Cuma 12:03 Öncelikle tüm değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. @Murat ÖngürBey bugün tekrar gün ışığında kontrol ettim ama kılcal çatlak göremedim. Tam noktayı işaretleyebilirseniz özellikle oraya odaklanmaya çalışacağım. @Ü.Emre KartalBey lastikte bir sorun göremedik, tekrar bir ustaya incelemesi adına ricada bulunacağım. Tekrar herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Murat Öngür Cuma 12:37 Paylaş Cuma 12:37 kırmızı içindeki çatlak değil ise ki bana öyle geliyor o zaman bas rutuşu yola devam Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cuma 13:58 Paylaş Cuma 13:58 Murat Öngür yazdı: büyütüp bakın kılcal çatlak var Çatlak yok olsa lastik yere yapışır, ben daha büyük şekilde sürtmüştüm, hatta lastiğin koruması dahi yırtıldı bundan derindi, lastiğe bile dokunmadan uzun süre kullandım o şekilde. Murat Öngür yazdı: kırmızı içindeki çatlak değil ise ki bana öyle geliyor o zaman bas rutuşu yola devam 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Eren ŞAKAR Cuma 14:14 Yazar Paylaş Cuma 14:14 Değerli görüşleriniz için tekrar teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 14:17 Paylaş Cuma 14:17 Jantın size bakan ön yüz ve lastiğe bakan sırt yüzüne (metal çapağı kalmış olabilir) kalın ve ince zımpara atılıp vernik atılabilir. Ancak, fotoğraflarda bir şey görünmüyor. Zımpara sonrası çatlak var ise görülebilir. 2 Yorum bağlantısı
Muhammed Eren ŞAKAR 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Konu ile ilgili düzenleme yapma gereği hissettim. Ben kendim sürtme sebebiyle bu hasarı oluşturduğumu düşündüm (dar sokakta park yaptıktan hemen sonra gözüme çarptı) fakat bir süre abimdeydi araç ve çivi girince yama yaptırmış. Çırak ise levye ile biraz yüklenince bu hasar oluşmuş. Cnc elmas kesim + vernik ile çözülür dedi ustalar. Bu hasarın giderilmesi adına Kocaeli ve İstanbul (Anadolu yakası) tarafında bildiğiniz güvenilir yer var mıdır? Şimdiden herkese tekrar teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Muhammed Eren ŞAKAR yazdı: Konu ile ilgili düzenleme yapma gereği hissettim. Ben kendim sürtme sebebiyle bu hasarı oluşturduğumu düşündüm (dar sokakta park yaptıktan hemen sonra gözüme çarptı) fakat bir süre abimdeydi araç ve çivi girince yama yaptırmış. Çırak ise levye ile biraz yüklenince bu hasar oluşmuş. Cnc elmas kesim + vernik ile çözülür dedi ustalar. Bu hasarın giderilmesi adına Kocaeli ve İstanbul (Anadolu yakası) tarafında bildiğiniz güvenilir yer var mıdır? Şimdiden herkese tekrar teşekkür ederim. Sizin yerinizde olsam, hiç dert edinmezdim. Ertesi gün kaldırıma yanaşırken sürtseniz, aynı şeye gelecek. JAnttır, çizilir. Boşa para harcamaya değmez derim. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Eren ŞAKAR 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: Sizin yerinizde olsam, hiç dert edinmezdim. Ertesi gün kaldırıma yanaşırken sürtseniz, aynı şeye gelecek. JAnttır, çizilir. Boşa para harcamaya değmez derim. Merhaba, benim önceliğim güvenlik konusuydu onu da tekrar kontrol ettirdim. Çatlak veya hava kaçağı görünmüyor. Sadece az da olsa ezilerek parça koptuğu için satışta sorun yaratır mı diye düşündüm. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hiç bir problem olmaz, kozmetik olarak sizi rahatsız ediyorsa ancak o zaman tamir edilebilir. Ben de herhangi bir şekilde tamirat yaptırmazdım bu janta. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Eren ŞAKAR 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Konuya ilginiz ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Böyle devam ediyorum🙂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts