Fatih Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Merhaba arkadaşlar. 400-450 arasına bir araç alacaz ama kafamız çok karışık. Şimdiye kadar hep turbosuz atmosferik motor kullandım. Masrafsız olayına alıştım. Turbo dizel almak istiyorum ama dizel fiyatları uçtu gitti. En hesaplı yine lpg gibi ama bu paraya da onlar çok eski kalıyor. Bilmiyorum çok masraf çıkarırlar mı? 1- Fiat Linea 1.3 multijet 2- Renault Symbol II 1.5 Dci 3- Hyundai Accent era 1.5 dci 4- Hyundai accent era 1.4 benzin en güçlü aday bu ama bu paraya sanki temizi yok. 5- Toyota Corolla ae101 1.6 gli 6- Honda Civic 1.6 İes 7- Volkswagen Bora 1.6 Comfortline Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlanı örnek olsun diye paylaşıyorum, bir tanışıklığım yok. Ben şehir içinde 5.5LT ile geziyordum. İnanılmaz memnundum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-degisensiz-2007-model-1.5-dizel-renault-clio-3-1337861759/detay Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Peugeot 207 Hb ve sw kasalarını da düşünebilirsiniz, 1.4 HDI ve 1.6 HDI olarak istediğiniz bütçelere yıl olarak ve yakıt tüketimi olarak sizi memnun edecektir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce parça ve usta durumu söz konusu olunca baş ağrıtmayacak fiat reno grubu olur bu listede Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce @Zonno Usta Bu konuda fikrin nedir? Fatih Aydın arkadaşımıza ne önermeliyiz? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce kitlenmediyse çalışacak bakmadım makinaya açıp. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: İlanı örnek olsun diye paylaşıyorum, bir tanışıklığım yok. Ben şehir içinde 5.5LT ile geziyordum. İnanılmaz memnundum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-degisensiz-2007-model-1.5-dizel-renault-clio-3-1337861759/detay Güzel seçim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel seçim kalorifer düğmesinde ışık yoktu bir serisinde bunların Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Listede en eski model Corolla . Buna karşılık diğerlerinin 400 450 bandında fiyat ile temizini bulmak neredeyse imkansız. Model yılı farketmez ise Corolla daha ucuz paraya alınıp, kalan bütçe ile derlenir toparlanır. Sonrasında ise neredeyse sıfır sorun ile uzun vade binilir. En azından binerken sağı solu patlar mı arıza yapar mi riski en az olan model. Buna en yakın muadil , hararet yapmamış 1.4 era gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts