Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bunun birebir aynısı. orta paket. lasitkler 17 jant. kalın ve yumuşak. epey özellik var. kör nokta uyarısı yok. arka koltukta ısıtma yok. uzaktan kumanda ile ileri geri park yok. çevresel görüş yok. bunu dışındaki özellikleri çok güzel seçilmiş nasıl olduysa. ısıtmalı kumaş koltuk var. ısıtmalı direksiyon var. adaptif sürüş özellikleri var. en önemlisi e-sim üzerinden çalışan dinamik geri kazanım ve fren var. e-sim sayesinde kia connect ile arabayı uzaktan görebiliyorsunuz ve bazı ayarlarını değiştirebiliyorsunuz. içinde SOS butonu da var. tüm özellikler kişiselleştirilebiliyor. grafik arabirimi biraz zayıf sadece. normal kadran yok mesela. ses ssitemi yeterli. DPS li bir basit sistemi var. ton fena değil. içi düz gri biraz daha açık renk kullanılabilimiş. dönüş çapı müthiş. w204 benz in döndüğü yerden döndünce baktım ikiside tamamen aynı. ilginç bir tasarımı var. dışarıdan kompakt B-C arası bir crossover ama içi E serisi mercedes kadar. iki aks arası w204 kadar. bagajı daha büyük. performansı da gayet yeterli. 0-100 7.5 sn. yol tutuş sorunsuz normal hızlarda gidiyorsanız, frenler ise süper. ilk izlenimlerim aracın herşeyden önce çok başarılı bir mühendislik çalışması olduğu yönünde. olumsuz şeyler, dediğim gibi uzun farları bence zayıf, kapı kolları gömme tip standart normal araba gibi değil, arka süspansiyon sesli çalışıyor büyük engebelerden geçerken. ön süspansiyonu yapanlar öğle tatiline gidince stajyerlere yaptırmışlar herhalde. aracın iç mekanında epey plastik var ama iyi kalitede. nasıl desek, sanki sanat için değilde endüstriyel bir ürün olması için tasarlamışlar. sunroofun üzeri cam, kocaman ama sunroof küçük standart boy. neden böyle çözemedim. normalde sunroof istemiyordum ve 2 ay öncekilerde yoktu zaten. bu pakete koymuşlar. araçta sadece US B girişi var ve USB C belleğim yok iyimi... 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun abi. Corsa mı gitti kaşkay mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu fotoğraf google'da çıkan ilk foto herhalde. Her EV3 alan bunu paylaşıyor Hayırlı olsun emmi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun Emmi, ev3 alan çok ayrıntıya girmiyor. Piyasası artmasın diye sanırım 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun 🧿 Karşılaştırma Neden W204 ? 🫣 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun, elektrikliler çoğalıyor maşallah Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yok be Emmi basligi hyundaiden arabam kismina almis duzenlemis. Emmi hangi w204le donus capini test etti. 😂 emmi bir araca cok begeniyorum rengi cok guzel. Bende cok begeniyorum diyip 3d paspas bakmiyor ise daha almamistir. Megane kucuk gelmeseydi coktan Megane konusuyoduk 😁 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Çok iyi seçim oldu. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bu fotoğraf google'da çıkan ilk foto herhalde. Her EV3 alan bunu paylaşıyor Hayırlı olsun emmi Hatta ilk yazanın yorumunun aynısını yazıyor, Allah hayırlı etsin,kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Emmi araba alsa Doğan beyin mesaji kopyalar mi ya Corsaya lastik bakiyoduk 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Hayırlı olsun abi. Corsa mı gitti kaşkay mı? Qashqai gitmişti. Corsa duruyor. Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Karşılaştırma Neden W204 ? 🫣 Sinan Akgöl yazdı: Emmi hangi w204le donus capini test etti. 😂 Doğan'dan kopyalamıştım ya, o kısmı silmeyi unutmuşum Resimdekinin aynısını aldım işte Sinan Akgöl yazdı: Emmi araba alsa Doğan beyin mesaji kopyalar mi ya Corsaya lastik bakiyoduk 😂 Menülerinde boğuldum ya. Detaylı incelemem bitsin de yeni konu açarım. Sinan Akgöl yazdı: Emmi araba alsa Doğan beyin mesaji kopyalar mi ya Corsaya lastik bakiyoduk 😂 Kia'ya lastik almayacağım. Corsa'ya lastik bakıyoruz. Corsa her gün kullanılacak. Kötü şartlarda Kia çıkmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce orta segment tesla gibin bişi kia dan okuyan varsa elektrikli bağaj ve şipitak istemiyoruz 360 kamera koyun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: orta segment tesla gibin bişi kia dan okuyan varsa elektrikli bağaj ve şipitak istemiyoruz 360 kamera koyun Hepsini istiyoruz. Bagaj da güzel len, anahtar cepte iken ellerin dolu, bagaja yaklaşınca 3 defa bipliyor. uzaklaşmazsan bagajı açıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: anahtar cepte iken ellerin dolu, çay mı stokluon nedir dolu dolu? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun mükemmel duruyor. Güzel günlerde kazasız belasız. 17 jantlara bayıldım Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Hayırlı olsun abi. Nevşehir’e gelince bir de bununla deneyelim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hepsini istiyoruz. Bagaj da güzel len, anahtar cepte iken ellerin dolu, bagaja yaklaşınca 3 defa bipliyor. uzaklaşmazsan bagajı açıyor. Ellerin dolu olduğunu nasıl anlıyo? Yorum bağlantısı
Recommended Posts