Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Emmi sen bir daha Corsaya binmezsin masallah menu zenginligi baya iyimis. zengin işi işte. Görkem Karakaş yazdı: Çok güzel araba Mehmet Abi hayırlı olsun. Evden şarjım yok demiştin doğru hatırlıyorsam. Evdeki iki araçta elektrikli, Bu bile elektrikli kullanılır mı sorusunun cevabı biraz. Dc şarj eğrisi nasıl ? Ne kadar sürede şarj olur bu 11 kw duvar tipi ile 5 buçuk saatte şarj olabilir. Murat Sahın yazdı: Şöyle, mesela kgm torres evx'leri çok beğeniyordum (tasarım olarak hala çok beğeniyorum direksiyonu hariç) ama mesela araştırınca hem distribütörü hem aracın sık patinaja düşmesi hem ısı pompasının olmaması, menzil konusundaki gariplik gibi sebepler ile ilgimi çekmiyor artık. Megane e tech çok beğeniyorum ama tek pedal olmuyormuş. Bunu çok önemsemeyebilirim ama mesela arka yaşam alanı çok dar diyorlar. Elektrikli araçlar piyasada yeni, deneyimlememiş benim gibi kişiler için şüphe çok. Hepsini deneme şansımız olmadığı için siz öncülerin deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz. Tabi bir de bizim ilçede şarj işi sıkıntı, binada da şarj imkanım yok. Bir arsa işim var, çözüldüğünde bir müstakil ev alınca şarj problem olmaktan çıkar, o zaman daha ciddi masaya koyabilirim. kia nın bu ufak güncellemeli ev3 ünde akıllı pedal var tek pedalla gidip durabiliyorsun. haritadaki aktüel trafik verisine, eğime ve öndeki aracın durumuna göre gidip durabiliyorsun. ama genelde kısa kalıyor. gaza bas çek yapıp ittirmen gerekiyor. ben acaip nefret ettim o histen. acemi sürücü gibi ben. tamamen normal araba gibi kullanıyorum rjenerasyon da 1. seviyde sadece. 2 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin abi Bagaj hacmi ve iç genişliği nasıl? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Yorulmayalim ayni renk ingiliz plaka test videosu altyazıda var olmaz direksiyonu bile ters yerde.... 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Hayırlı olsun abi, bugun gelen zamları sen umursamadın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce Görkem Karakaş yazdı: Çok güzel araba Mehmet Abi hayırlı olsun. Evden şarjım yok demiştin doğru hatırlıyorsam. Evdeki iki araçta elektrikli, Bu bile elektrikli kullanılır mı sorusunun cevabı biraz. Dc şarj eğrisi nasıl ? Ne kadar sürede şarj olur bu Teşekkür ederim Görkem. Şarj deneyimim yok henüz. Ancak 90 göreceğini, 70 lerle falan ortalama şarj edeceğini düşünüyorum. Yılmaz Gökçe yazdı: Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin abi Bagaj hacmi ve iç genişliği nasıl? Bagaj 460 litre ancak çok kullanışlı. zemine ince stepne sığar bir boşluk var. üstünde qashqaideki gibi kapak var, o kapak istersen 20 santim daha yükselip bagaj eşiği ile aynı hizaya da gelebiliyor. Kenarlarda cepler var. Kullanışlı bir bagaj bence. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 39 dakika önce Yazar Paylaş 39 dakika önce Muhammet Ergün yazdı: Hayırlı olsun abi, bugun gelen zamları sen umursamadın. Neye zam geldi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce (düzenlendi) bir vakte kadar 800pin kazanırsın iyi getiri Mehmet Ozyurek yazdı: Neye zam geldi patlıcan bu ay %26 artmış 36 dakika önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Damacana suya da zam gelmiş, sabah radyoda duydum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 dakika önce Yazar Paylaş 29 dakika önce Alptuğ Özcan yazdı: Damacana suya da zam gelmiş, sabah radyoda duydum Suyu hiç anlamıyorum ya, Gölcükte dere kenarında doldurup izmitte 150 liraya satıyorlar. Çağlar Bayur yazdı: patlıcan bu ay %26 artmış Hee onun için dikkatimi çekmemiştir. Haftada yiyeceğimiz 4 patlıcan. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Suyu hiç anlamıyorum ya, Gölcükte dere kenarında doldurup izmitte 150 liraya satıyorlar. Gel uludağdan doldur geri git daha ucuza gelir. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Hayırlı olsun abi Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin. Almanlar tasarım ve kalite konusunda ne kadar gerilediyse korelilerde o kadar geliştirdi kendini. Çok başarılı bir araç 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 dakika önce Yazar Paylaş 6 dakika önce Mücahit Erdem yazdı: Hayırlı olsun abi Allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin. Almanlar tasarım ve kalite konusunda ne kadar gerilediyse korelilerde o kadar geliştirdi kendini. Çok başarılı bir araç Hyundai ve Kia hedeflemiştim. Hyundai'a erişemedim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 dakika önce Paylaş 6 dakika önce Hayırlı olsun Emmi, kia güzeldir hojdur. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce internetin sınırı var mı yani byd gibi ay da 2 gb gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts