Erhan Doruk Dün saat 12:26 Paylaş Dün saat 12:26 (düzenlendi) Bir çok araçta CarPlay uygulaması var. Ancak CarPlay’den ekrana yansıtmak ve video açmanın imkanı pek yok. Özellikle yeni araçlarda sürüş güvenliği için hareket halindeyken herhangi bir şeye izin verilmiyor. Arkadaşım bir uygulama bulduğunu söyledi, denedim oldukça iyi çalışıyor sizinle de paylaşmak istedim. Benim aracın kocaman bir ekranı var , uygulamayı telefona yükleyip , carplay uygulamasından açıyoruz. Uygulamayı Perşembe kurdum henüz para istemedi ama ücretli olduğu yazıyor. Ömürboyu lisans 439 tl miş. cartv diye birleşik aratıyorsunuz. uygulamanın whtsapp a benzeyen yeşil , üstüne üçgen logosu var , 1.4k yorumu var. Reklam değildir, tecrübe paylaşımı. playstore da bulamadım. applestore da mevcut. Dün saat 12:28 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici Dün saat 13:24 Paylaş Dün saat 13:24 Gördüm, ancak banka uygulamaları yüzünden kurmaya korkuyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Ahmet Ekici yazdı: Gördüm, ancak banka uygulamaları yüzünden kurmaya korkuyorum. Hücresel ağ, canlı etkinlik ve hücresel veri izni istiyor. Yine de dikkatli olmak lazım. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 9 saat önce Paylaş 9 saat önce telefondan yanısıtma mı yapıyorsunuz ? Yani uygulama yansıtma programı mı ? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Murat Öngür yazdı: telefondan yanısıtma mı yapıyorsunuz ? Yani uygulama yansıtma programı mı ? Evet, miracast uygulaması, benzerleri de kesin vardır. dün kullanırken kapandı ilk kurulumda 40dk kullanım hakkı tanıyormuş. Satınalacağım sanırım. izinlerden sadece hücresel ağı kullanmasına izin verdim, çalışıyor. Bir önceki kasa passatlarda ekran çok büyük değil, kenarlarda ikonlar da olduğu için açılan tam ekran telefon ekranı ile aynı oluyor ancak superb, yeni passat gibi büyük ekranlılarda neredeyse tam ekran gösteriyor. Sadece solda menü ikonları var. Araştırırken birde çinli muadili gördüm. APTV , bunu henüz denemedim. ücretsiz olduğunu yazmışlar. En çok indirilen yardımcılarda APTV 1. sırada Cartv 4. sırada. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Apple ve Google surus guvenligini tehlikeye atacak uygulamalari zaman zaman bloklayabiliyor; ancak yorumlari cok guzel Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Cartv'yi bende denedim ancak ekranı kilitleyince yayın duruyor sizde de durum öylemi ? Ücretli versiyonda da bununla ilgili bir bilgi göremedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çoğu haber kanalının radyo kanalı var. radyodan dinleyip telefonumu meşgul etmiyorum genelde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts