Murat Öngür 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Merhaba aracıma performans filtresi almaya karar vermiştim . Bmc ile Kn arasında kaldım baya bir araştırdım forumlar yapay zeka vs vs derken bmc de karar kıldım ( daha önce kn kullanmıştım ) Kn ile arasında uçurum fark yok ama farklar şöyle 1 kesimi işçiliği Kn ye göre daha iyi tek bir çapak en ufak bir yamukluk yok filtrede tamamen simetrik 2 kan gibi kutusuna alalade atılmamış kutu içinde jelatin de stickerları da ayrı jelatinde yedek 2 adet sticker da gönderilmiş 3 Gaz tepkisi araçta arttı gerçekten işini iyi yapıyor. (kn den bir tık daha fazla ) Ben şahsen kn den daha memnun kaldım mükkemmel yuvaya oturuyor ne boşluk var nede sıkışma . Sesi güzel abartılı bir ses yok ( zaten çok yüksek hızlara çıkmadım henüz ) arabadaki ilk başlardaki hafif gaz geçikmesi de bu filtre ile birlikte minimuma indi diyebilirim pedalbox dan vazgeçirdi beni yani işin özü performans filtresi alacaksanız bmc yi tavsiye ediyorum. Tüm mantığı kn ile bire bir aynı . Elinizde kn nin temizleme kiti var ise onunla temizleme yapılabiliyor. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ben dizel arabada fark göremedim KNfiltreden. ama benzinli kompressr benz de ilk tepkiler ve üst tork iyileşmişti. belkid efiltre kutusu tarımı ile ilgil artan verim bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ben dizel arabada fark göremedim KNfiltreden. ama benzinli kompressr benz de ilk tepkiler ve üst tork iyileşmişti. belkid efiltre kutusu tarımı ile ilgil artan verim bilemiyorum. valla benim ilk izlenimlerim gayet olumlu gaz geçikmesi kaybolmasada gerçekten hissedilir derecede artıyor. bence bmc Kn den daha başarılı olmuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce bmc yi bilmem kn idistribütörü için ölçümler yapmıştık, beygiri artırmaz, tozu kiri pisi filtreler, doğru bakım ile sonsuz ömürlü, devir yükselme isteğini emme kaynaklı törpülemez, kutu içinde değil dışında olunca emme sesi artıyor 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts