Emre Demirkıran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce peugeot 208 1.5 bl manuel 100 beygir hakkındaki yorumlarınız nedir 800 civarına temiz 80 binde 2020 model bulunuyor ? Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 3 saat önce Paylaş 3 saat önce peugeot 208 1.5 bluhdi manuel 100 beygir hakkındaki yorumlarınız nedir 800 civarına her ne kadar dizel olsada yakıtı az ve genele baktığında tasaruflu gözüküyor lpgden daha avantajlı gibi geldi bana torku olsun performansı olsun yorumlarınız nedir ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce pejo severler için güzel araba tasarımı biraz eskidi sadece Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: pejo severler için güzel araba tasarımı biraz eskidi sadece abi eskisin ya işimi görsün yeterli az yakan çok kaçan hanımla gezdirsin beni işe gidip geliyim yeter 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce lpg ile tüketimini ödenen para olarak karşılaştırıırsak lpg daha iyi çıkar, pilli araba ile bile başabaş gelebilir. ama yoldaki çekiş gücü torku açısından bakarsak dezanataj Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce o zaman birebir, bunlarda bir arka torsiyon ayarı vardı sanırım ona baktırmalı masraf açabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o zaman birebir, bunlarda bir arka torsiyon ayarı vardı sanırım ona baktırmalı masraf açabiliyor torsiyon arızası 206'da oluyor olabilirmi ? bunlarda duymadım hiç Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce arka suspansiyon sistemi kalsik ise daha iyi Yorum bağlantısı
Emrecan Kalaycı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: arka suspansiyon sistemi kalsik ise daha iyi 2020 model onu nasıl anlarım bilmiyorum Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Yakit yönünden memnun eder,ben 1.4 otomatik ile 4.2 civarı seyrediyordum istanbulda.Ama yati otomatik sanzimani sevmeyip sattım Yorum bağlantısı
Recommended Posts