Murat Öngür 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Merhaba Ara. 1,6 cdi 2016 insignia Aracımda ilk çalıştırmada rolanti dalgalanması oluyor 800 ile 1100 arası gibi ufak bir dalgalanma. Araç 99500 km de. daha önce aracın tüm sensörlerini egr yi temizledik ,+ gaz kelebeği de temizlendi, tüm filtreler hava filtresi hariç mann marka. ( hava filtresi yeni bmc marka ) ufak bir araştırma yaptığımda yaptıklarımızdan farklı olarak scv valfi temizliği kalıyor . Onunda yerini bilmiyorum sökmek kolaymı zor mu yada kaputtan erişilirmi yoksa illa lif mi gerekli bilgi sahibi değilim. şuan araçta yarım depo yakıt var 100 km önce würth temizleyici attım belki sorun çözülür diye . Bu scv valfi nerededir ? kolay temizlenirmi ? bu sorun ile alakası olabilir mi ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çok büyük ihtimalle enjektörler temizlik istiyor. Aynısı başıma Duster'da gelmişti. 4 enjektör sökülüp temizlenmiş kendine gelmişti alet. Yakıtı nereden alıyorsunuz? Ben Opet'ten alıyordum, hangi ustaya gitsem "uzak dur, sebebi o" demişlerdi. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sani Gerşon yazdı: Ben Opet'ten alıyordum, hangi ustaya gitsem "uzak dur, sebebi o" demişlerdi. İlginç, halbuki iyi bilinir OPET. Neyi nereden alacağımızı da şaşırdık 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts