Fikri Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bu sefer tercihimi 2014 model captur 1.5 dci manuel olarak kullandim.Müthiş bir yol tutuş ve konfor beklemiyordum ama sandığımdan daha az cikti,sanirim lastiklerde balans var yuksek hızlarda titreme yapıyor bakılacak. Bakımları yeni yapılmış,lastikler 2024 yılı, Anahtarsız giriş,çalıştırma,Android carplay,start-stop var.Teyp olarak hiç çekmese de telefon Bluetooth bağlantı hızı idare eder hızda.radyo uygulaması yükledim telefona onu da ordan hallediyorum. Yakit olarak memnun edecek gibi.Bir zaman deneyimleyeyim bakalım.Bir geçiş araci olarak şimdilik benimle arkadaş 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 59 dakika önce Yazar Paylaş 59 dakika önce Yunus Gökhan Ay yazdı: Hayırlı olsun , focus ne oldu ? Focus gitti bu geldi Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Hayırlı olsun, bu aralar maşallah iyi değişiklik yapıldı, manuel özellikle mi tercih edildi? 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce (düzenlendi) Aydın Sert yazdı: Hayırlı olsun Fikri Hocam. Teşekkür ederim Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun, bu aralar maşallah iyi değişiklik yapıldı, manuel özellikle mi tercih edildi? Evet ben manueli daha cok seviyorum trafikte eski model araclar aldığım icin otomatik stresli oluyor,hele yarı otomatik 208 den sonra 40 dakika önce tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Hayırlı olsun. Güzel duruyor. Yüksek Clio gibi. Yol tutuşu olarak Focusla kıyas yapmamak lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts