Serdar Göktaş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 🧿 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Birde bana diyorlar çok araba değiştiriyor diye.... Ee değiştiriyorsun ama Ne zaman satıyorsun E-torq'u 9 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Fikri hayırlısı olsun reno iyidir ama manuel iyi değildir geçen 3 km yi 1 saat te gittim ağlayacaktım sinirimden Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce Fatih Keskin yazdı: Fikri hayırlısı olsun reno iyidir ama manuel iyi değildir geçen 3 km yi 1 saat te gittim ağlayacaktım sinirimden Sağolasın abi. Tabiki otomatik rahatlık,ama ben nedense daha sorunsuz diye düşünüp kendimden ödün veriyorum Bu arada evet arka koltuk ileri çekince bir 10 15 cm bagajda yer kazanılıyor.Araba matruşka gibi sürekli Bi sürprizler çıkarıyor.anahtarsız giriş çıkış çalıştırma şuanın en keyiflisi Arka emniyet kemeri en son fabrikada kontrol edilmiş sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Kardeşim hayırlı olsun. Sani’nin hibritten az yakar bu. 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim. Capturup gidersin artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts