Serdar Göktaş 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah 🧿 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Birde bana diyorlar çok araba değiştiriyor diye.... Ee değiştiriyorsun ama Ne zaman satıyorsun E-torq'u 17 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Fikri hayırlısı olsun reno iyidir ama manuel iyi değildir geçen 3 km yi 1 saat te gittim ağlayacaktım sinirimden Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Fatih Keskin yazdı: Fikri hayırlısı olsun reno iyidir ama manuel iyi değildir geçen 3 km yi 1 saat te gittim ağlayacaktım sinirimden Sağolasın abi. Tabiki otomatik rahatlık,ama ben nedense daha sorunsuz diye düşünüp kendimden ödün veriyorum Bu arada evet arka koltuk ileri çekince bir 10 15 cm bagajda yer kazanılıyor.Araba matruşka gibi sürekli Bi sürprizler çıkarıyor.anahtarsız giriş çıkış çalıştırma şuanın en keyiflisi Arka emniyet kemeri en son fabrikada kontrol edilmiş sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Kardeşim hayırlı olsun. Sani’nin hibritten az yakar bu. 1 4 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim. Capturup gidersin artık. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Teşekkür ederim abilerim Ayhan Asil yazdı: Capturup gidersin artık. O değil de iyi capturdular bana bunu 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Hayırlı olsun , şehir içinde uzun yoldan az yakar 5 ileri ise 7 saat önce tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde kullanın Fikri. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Hepinize teşekkür ettim Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun , şehir içinde uzun yoldan az yakar 5 ileri ise Suan 5.1 ama.düşer sanirim biraz daha arabaya alışınca Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın Teşekkür ederim Bunu aldığım bayide dacia sandero ile gidip geldik notere,alınacak araba listesine yazıldı.Sizin yüzünüze 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Donanımına hakim değilim ama dışardan görünüşünü sevdiğim nadir renault lar dan birisi. Hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin clionun yüksek hali gibi diyebilirmiyiz 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Tamer Olcay Çiçek yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin clionun yüksek hali gibi diyebilirmiyiz Evet sismis hali Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Abi hayırlı olsun. Umarım arzuladığın araçtır beklentilerini karşılar 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun, kazasız belasız inş. Bende 2018 otomatik olanından var, yakıt yol vs her şeyden memnunum, tek dezavantajı bagaj kapasitesi 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Azad Mirzade yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız inş. Bende 2018 otomatik olanından var, yakıt yol vs her şeyden memnunum, tek dezavantajı bagaj kapasitesi 2018 ler de guzel Ben hatta yeni kasalarina bakıyorum simdiden Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fikri Keleş yazdı: 2018 ler de guzel Ben hatta yeni kasalarina bakıyorum simdiden Aynı kasa değişen bir şey göremedim valla, bu arada yeni modeli konusunda dusterla captur arasındayım ben Yorum bağlantısı
Recommended Posts