Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Merhaba Ceyranlı bir willys aldım. Hiç resmi yok temsili bir resim ekledim 2023 model . 46binde Güzel olur inşallah 🧿 Bir resim çekmişim düzelteyim ekledim Araba gri renk 5 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Hayırlı olsun. Diğer modellerinden daha çok yollarda denk geldiğim bir model. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce (düzenlendi) Oo aileye hosgeldin 😁 kazasiz belasiz iyi günlerde saglikli sihatle kullan insallah 🧿yokus inis destegi var 4 farkli surus modu var elektrikli bagajda vardir sanirim 39 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: yokus inis destegi var Arazi modu var mı ? Kia’ya da koymuşlar iniş desteği. 8km hızla iniyor. Ali Gök yazdı: Merhaba Ceyranlı bir willys aldım. Hiç resmi yok temsili bir resim ekledim 2023 model . 46binde Hayırlı olsun Ali. Güle güle kullan Yorum bağlantısı
Ali Gök Şimdi Yazar Paylaş Şimdi Herkese çok teşekkür ederim Arazi modu var Kar Çamur Kum Yokuş iniş modu da var Yorum bağlantısı
Recommended Posts