Ali Gök 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Merhaba Ceyranlı bir willys aldım. Hiç resmi yok temsili bir resim ekledim 2023 model . 46binde Güzel olur inşallah 🧿 Bir resim çekmişim düzelteyim ekledim Araba gri renk 6 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Hayırlı olsun. Diğer modellerinden daha çok yollarda denk geldiğim bir model. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce (düzenlendi) Oo aileye hosgeldin 😁 kazasiz belasiz iyi günlerde saglikli sihatle kullan insallah 🧿yokus inis destegi var 4 farkli surus modu var elektrikli bagajda vardir sanirim 49 dakika önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: yokus inis destegi var Arazi modu var mı ? Kia’ya da koymuşlar iniş desteği. 8km hızla iniyor. Ali Gök yazdı: Merhaba Ceyranlı bir willys aldım. Hiç resmi yok temsili bir resim ekledim 2023 model . 46binde Hayırlı olsun Ali. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 dakika önce Yazar Paylaş 10 dakika önce Herkese çok teşekkür ederim Arazi modu var Kar Çamur Kum Yokuş iniş modu da var Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Hayırlı olsun.. çatının altındaki en yakışıklı olanı bence Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 dakika önce Yazar Paylaş 5 dakika önce (düzenlendi) Selec terrain sürüş yönetimi koymuşlar adını Sinan Akgöl yazdı: Oo aileye hosgeldin 😁 kazasiz belasiz iyi günlerde saglikli sihatle kullan insallah 🧿yokus inis destegi var 4 farkli surus modu var elektrikli bagajda vardir sanirim Elektrik bagaj Seviye 2 adaptif sürüş led matriks far ısı pompası vs gibi zamane donanımları mevcut 2 dakika önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts